Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οργανωμένη δράση ενημέρωσης από το Δήμο Μουζακίου για την προστασία και την ευζωΐα των ζώων

zoa dimos Mouzakiou slide

 Για τη συγκεκριμένη οργανωμένη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας σχετικά με την προστασία των δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης  ανέφερε τα εξής:

«Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε εμπράκτως κάθε οργανωμένη δράση φιλοζωϊκού περιεχομένου, προάγοντας την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για θέματα που αφορούν στην προστασία και την ευζωΐα των ζώων.

 Με τον διπλασιασμό του ποσού που αφορά στα αδέσποτα, με στειρώσεις, θεραπείες και τοποθέτηση μικροτσίπ, συμβάλλουμε καθοριστικά στον περιορισμό των αδέσποτων σεβόμενοι παράλληλα και τα δικαιώματα των ζώων για ασφάλεια και φροντίδα.

 Το αρμόδιο Υπηρεσιακό Τμήμα του Δήμου Μουζακίου, με τους εθελοντές της ομάδας «Φίλοι Ζώων Μουζακίου» και όλους τους συναρμόδιους φορείς, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να συνδημιουργήσουμε μια πολιτισμένη κοινωνία…

 Εκτυπώσαμε 5000 ενημερωτικά φυλλάδια, τα οποία θα διανεμηθούν στα σχολεία του Δήμου μας και στην τοπική κοινωνία για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των παιδιών και των συνδημοτών μας!

Ευαισθητοποίηση, κατανόηση, συνεργασία.

Έννοιες απαραίτητες για οργανωμένες κοινωνίες…»


filladio zoa 1

filladio zoa 2




Total
0
Shares
Previous Article
ΑΣ Καρδίτσας

Α.Σ.Καρδίτσας v Λάρισα B.C. την Πέμπτη - Ελεύθερη είσοδος για τους φιλάθλους

Next Article
Δυο ξεχωριστές αναβάσεις πραγματοποίησε ο ΕΟΣ Καρδίτσας

Δυο ξεχωριστές αναβάσεις πραγματοποίησε ο ΕΟΣ Καρδίτσας