Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ορ. Ψαχούλας: Μονόδρομος οι Εθνικές Εκλογές

 

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ψήφος ελπίδας η σφαίρα στην καρδιά της Ελλάδας;

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

                                                                                                               ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ ΨΑΧΟΥΛΑ 

Το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες μιας φαρσοκωμωδίας, μιας νέας αποστασίας με αριστερό μανδύα, που ήλθε να καταλύσει κάθε έννοια συνταγματικής τάξης. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, κυβέρνηση πλέον μειοψηφίας με πρόθυμους βουλευτές απ’ άλλους χώρους ξεπούλησε την Μακεδονία, μαστίγωσε την αξιοπρέπεια και τον πατριωτισμό των Ελλήνων. Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν εξάλλου αποκαλυπτική για την ύπουλη στάση του Καμμένου, που ουσιαστικά αυτός έδωσε τον στυλό στον Τσίπρα για την υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας. Γεύτηκε και ο ίδιος την λυκοφιλία του Αλέξη Τσίπρα, αλλά αυτό δεν είναι το μείζον. Το μείζον είναι ότι η συμφωνία αυτή καθ’ εαυτή ανοίγει πληγές στα Βόρεια σύνορά μας φουντώνοντας αλυτρωτικές τάσεις  και από την Αλβανία, ενώ η Τουρκία ποτέ δεν εγκατέλειψε την σατανική διπλωματία για Δυτική Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο. Είναι αλήθεια πως ο Ελληνικός λαός πληγώθηκε περισσότερο από το ξεπούλημα εθνικών ζητημάτων και την υποτέλεια στο ΝΑΤΟ, την Μέρκελ και τις ΗΠΑ, παρά από την κρίση που τον στεγνώνει καθημερινά όλο και περισσότερο. Έχει αντιληφθεί ότι η κατ’ ευφημισμού αριστερή κυβέρνηση δεν πονάει για το λαό, αλλά προσπαθεί να γαντζωθεί στην εξουσία για λίγους, ακόμη, μήνες. Ωστόσο, οι εκλογές αποτελούν πλέον μονόδρομο, γιατί ο τόπος χρειάζεται μια νέα πρόταση εξουσίας, που θ’ αναπτερώσει το ηθικό των πολιτών, θα σημάνει μια νέα εκκίνηση της οικονομίας με σοβαρά μέτρα (ελάφρυνση της φορολογίας, κίνητρα για νέες επενδύσεις, στήριξη των μικρομεσαίων και των αγροτών – κτηνοτρόφων και το κυριότερο την αποτροπή φυγής των νέων επιστημόνων στο εξωτερικό κλπ).

Είναι δυνατόν να λυθούν προβλήματα ζωτικής φύσεως με κυβέρνηση- κουρελού που την στηρίζουν δεκανίκια; Δηλαδή στελέχη άλλων πολιτικών χώρων που ξεπούλησαν αξιοπρέπεια και συνείδηση και μπροστά στο στενό προσωπικό συμφέρον αγκάλιασαν τον Τσίπρα, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στην πολιτική σκηνή.  Ξέχασαν ως φαίνεται την τραγική κατάληξη των προδοτών – εφιαλτών.

Πολλά είναι τα ζητήματα , στα οποία θα μπορούσε να σταθεί κανείς. Εμείς, όμως, ως τοπικά στελέχη της ΝΔ με μακρά διαδρομή στα κοινά,  βλέπουμε μ’ οδύνη το τέλμα που προκάλεσε η παρούσα κυβέρνηση στην περιοχή μας. Χάνουμε ό,τι κερδίσαμε με κυβερνήσεις ΝΔ. Συρρικνώθηκαν οι σχολές, ενώ η πόλη μας προσφέρεται γι’ αυτόνομη έδρα Τ.Ε.Ι. Ξηλώθηκε η σχολή Αστυνομίας, γονάτισε ο πρωτογενής τομέας, καθ’ ότι ο αγροτικός κόσμος έγινε κι αυτός, στόχος της άγριας φοροεπιδρομής.

Μ’ ακριβά εφόδια και φάρμακα, καθώς και τιμές εξευτελιστικές δεν είναι δυνατόν να υπάρξει αύριο. Ενδεικτική είναι η εικόνα της ερήμωσης της υπαίθρου μας. Χωριά που έσφυζαν από ζωή, τώρα μετρούν εναπομείναντες γέροντες.

Όλα τα τοπικά ζητήματα έχουν βαλτώσει με κορυφαίο το έργο εκτροπής του Αχελώου, τ’ οποίο δεν υπάρχει ούτε καν στην ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα έργο που θα έδινε πνοή στη Θεσσαλία και θ’ άνοιγε πολλές θέσεις εργασίας. Τώρα κινδυνεύει να καταστραφεί από την εγκατάλειψη. Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ επικροτεί τη ρίψη στον Καιάδα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Χωρίς αμφιβολία διαθέτουμε ως Νομός Καρδίτσας έναν απαράμιλλο σε ομορφιές ορεινό όγκο. Δυστυχώς, όμως, και οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ειδυλλιακή περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα ακροβατούν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας!!!

Ασφαλώς, βιώνουμε όλοι στο πετσί μας τα προβλήματα που σώρευσε η κυβέρνηση πανελλαδικά και στον τόπο μας ειδικότερα και υποσχόμαστε από το νέο μετερίζι που η εντολή του Καρδιτσιώτικου λαού θα μας τάξει να δώσουμε μ΄ όλες μας τις δυνάμεις, την μάχη ώστε να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της ΝΔ και οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι καιροί ου μενετοί…

Οι πολίτες, όποτε στηθούν οι κάλπες επωμίζονται τεράστια ευθύνη. Θα κληθούν να εκλέξουν κυβέρνηση και εκπροσώπους στο κοινοβούλιο ικανούς, νέους, άφθαρτους για να προσδώσουν νέο όραμα στην πατρίδα.

Να χαράξουν ελπιδοφόρους ορίζοντες για την νέα γενιά της γνώσης και της τεχνολογίας. Ν’ αντιμετωπίσουν το δημογραφικό και ν’ αποτρέψουν την ισλαμοποίηση της χώρας.

Η ψήφος μπορεί να γίνει ελπίδα και όραμα για μια Ελλάδα της προόδου και της ανάπτυξης ή σφαίρα στην καρδιά της.




Total
0
Shares
Previous Article
perifereiaki enotita larisas

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εγγραφή στο Φυτοϋγειονομικό Μητρώο

Next Article
Ευχαριστήριο Γ.Σ. Μουζακίου στη Σχολή Οδηγών Κωνσταντίνου Καπούλα

Ευχαριστήριο Γ.Σ. Μουζακίου στη Σχολή Οδηγών Κωνσταντίνου Καπούλα

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…