Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Όπου…  pass, θα βρεις ακρίβεια και θα πληρώσεις αισχροκέρδεια!

Agori Roula Koukoumtzi Syriza Karditsa

Όπου…  pass, θα βρεις ακρίβεια και θα πληρώσεις αισχροκέρδεια!

Γράφει η Αγορή (Ρούλα) Κουκουμτζή*

Η ακρίβεια σαρώνει και η αισχροκέρδεια κάνει πάρτι!

Τα κάθε είδους «pass» της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν λύνουν κανένα από τα μεγάλα προβλήματα των πολιτών! Είναι στάχτη στα μάτια μας!

Οι κρυφές ανατιμήσεις, με ταυτόχρονη μείωση της ποσότητας του προϊόντος ανά συσκευασία, η απόσυρση προϊόντων για να επανέλθουν ακριβότερα, οι ανεξέλεγκτες και ανέλεγκτες αυξήσεις τιμών οδηγούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

Η κρίση δεν είναι μόνο… εισαγωγής! Η κρίση έφτασε στη χώρα και γιγαντώθηκε με ευθύνη της Ν.Δ.

Οι αδικίες, όμως, μπορούν και πρέπει να περιοριστούν και να αρθούν. Με δραστική μείωση της φορολογίας των ειδών πρώτης ανάγκης και φορολόγηση των υπερκερδών των επιχειρήσεων που κερδοσκοπούν σε βάρος μας, είτε αυτές είναι διυλιστήρια είτε μεγάλα super market είτε παραγωγοί και έμποροι ενέργειας.

Η αγοραστική μας δύναμη βαίνει μειούμενη αντί να θωρακισθεί. Και αυτό γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται πεισματικά να προχωρήσει σε αναγκαία μέτρα, όπως η μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα. Ταυτόχρονα, το φαινόμενο της μειωμένης ποσότητας προϊόντος ανά συσκευασία σε συνδυασμό με την άνοδο των τιμών εξανεμίζουν το εισόδημά μας, φτωχοποιώντας μας!

Οι εκλογές είναι προ των πυλών!

Απόβαλε τα στερεότυπα και πράξε το σωστό!

Ομάδα δεν αλλάζεις, κόμμα μπορείς να αλλάξεις!

Όταν… pass στην κάλπη με την ψήφο σου, κάνε το σωστό για το μέλλον μας, «ανταποδίδοντας» και «επιστρέφοντάς» τους τα… επιδόματα και τη βοήθεια που δήθεν έλαβες!


*Αγορή (Ρούλα) Κουκουμτζή

Ιστορικός-Αρχαιολόγος, Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων MSc,

Επιθεωρήτρια Δικτύου ΕΛΤΑ Courier,

Μέλος ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
Σήμερα η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Προοδευτικής Αγροτικής Κίνησης Θεσσαλίας

Η ΠΑΚ Θεσσαλίας στηρίζει τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Next Article
Σοφάδες: Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στη Θεσσαλία με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών - Τρίκαλα: Εξιχνιάστηκε κλοπή από οικία ηλικιωμένης με τη μέθοδο της απασχόλησης Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή σε ποιμνιοστάσιο - Λάρισα: Εξιχνιάστηκε απάτη σχετική με αγοραπωλησία οχήματος - Τρίκαλα: Δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για απάτη και παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών - Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου - Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής από οικίες στην Καρδίτσα - Εξιχνιάστηκαν 531 υποθέσεις στη Θεσσαλία τον Οκτώβριο - Συνελήφθησαν 383 άτομα

Συνελήφθησαν ανήλικοι για τη φωτιά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στους Σοφάδες

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…