Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης: Συγχαρητήρια επιστολή για την 1η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών

Ανοιχτή συγχαρητήρια επιστολή για την 1η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών και Δρώμενων Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Καλαμπάκας

Αξιότιμη κ. Κατερίνα Μπέλλου (Ζήκα) – Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης
Αξιότιμε κ. Χαράλαμπος Ζούζουλας – Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Γάβρου
Αξιότιμε κ. Δημήτριος Παπακώστας – Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Θεόπετρας.

Αγαπητοί Σύλλογοι, παράγοντες, χορηγοί, Μέσα μαζικής Ενημέρωσης και συμμετέχοντες στην 1η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών και Δρώμενων Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Καλαμπάκας!

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική τιμή να μας καλέσετε στην 1η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών και Δρώμενων Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Καλαμπάκας.

Αν και δεν ήταν δυνατόν να παρευρηθούμε προσωπικά στην υπέροχη και αξιόλογη εκδήλωση, θα ήθελα να σας μεταφέρουμε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς των Θεσσαλών Αποδήμων που ζουν στην Ευρώπη. Εμείς οι Θεσσαλοί, περήφανοι για τον τόπο μας και τον πολιτισμό μας, συνεχίζουμε να προσπαθούμε και να αγωνιζόμαστε για την ανάδειξη και την προβολή του τόπου και της πατρίδας μας γενικότερα.

Αντί αυτού παρακολουθήσαμε ολόκληρη την εκδήλωση σε ζωντανή αναμετάδωση μέσα από την διαδικτιακή παρουσίαση!

Δια του παρόντος επιθυμούμε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» α.Σ. να σας μεταφέρουμε τα συγχαρητήρια από καρδιάς για την οργάνωση της 1ης Γιορτής Παραδοσιακών Χορών και Δρώμενων Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Καλαμπάκας!

Η άρτια οργάνωση, η τέλεια συνεργασία μεταξύ σας και κυρίως η άψογη και λεβέντικη παρουσίαση όλων των χορευτικών, μας υποχρεώνουν να σας ευχαριστήσουμε για την επιτυχία της διοργάνωσης, μια επιτυχία που οφείλεται επίσης στην πολύτιμη συνεισφορά των εθελοντών.

Αποδείξατε, ότι μέσα από την συλλογικότητα και τη συνεργασία μπορούμε να διοργανώσουμε σημαντικά καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα για τον τόπο μας. Η διοργάνωση αυτή ήταν το σημαντικότερο πολιτιστικό γεγονός για τους Καλαμπακιώτες και γενικότερα για τους Θεσσαλούς.
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες που τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στην καθιέρωση μιας τόσο όμορφης και πολλά υποσχόμενης μελλοντικά εκδήλωσης.

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια σε αυτό που ξεκινήσατε και καλή επιτυχία για τη διοργάνωση του 2ου αντίστοιχου πολιτιστικού γεγονότος και θα χαρούμε εάν και οι Σύλλογοί μας από την Γερμανία μπορέσουν να συμμετάσχουν σε αυτήν την αξιόλογη πολιτιστική εκδήλωση.

Από σήμερα σας γνωστοποιούμε και σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στο 13ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης που φέτος θα διοργανωθεί στις 14 Απριλίου 2018 στο Ντύσσελντορφ Γερμανίας και θα χαρούμε να ανταμώσουμε και πάλι σε μια από τις επόμενές μας εκδηλώσεις !

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Διαμαντής Γκίκας
Ο Α’ Γραμματέας
Άγγελος Βόμπρας



Total
0
Shares
Previous Article

Επιμόρφωση επιχειρηματιών στις νέες ψηφιακές υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Next Article

Δέσμευση Ν. Παππά για κάλυψη του Δήμου Αργιθέας με τηλεοπτικό σήμα ως το τέλος του 2017