Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ομαδικά Εργαστήρια Εργαζομένων και Ανέργων

Ομαδικά Εργαστήρια Εργαζομένων και Ανέργων

 

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Δήμου Μουζάκιου

Ομαδικά Εργαστήρια Εργαζομένων και Ανέργων

Δύο (2) εργαστήρια την Πέμπτη 7 /3/2019 και άλλα δύο (2) εργαστήρια την Πέμπτη 14 / 3 / 2019.

Τα εργαστήρια υλοποιούνται από το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μουζακίου.

Δηλώστε συμμετοχή στα Ομαδικά Εργαστήρια για Εργαζομένους και Ανέργους:
1. δια ζώσης ή τηλεφωνικά μέσω του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μουζακίου: Ιθώμης 1 (κτίριο Μαθητικής Εστίας), Μουζάκι, τηλ. 2445042091, email: kentro_koinotitas@mouzaki.gr, αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας Μαριάννα Κεραμίδα.

2. δια ζώσης ή τηλεφωνικά μέσω του Παραρτήματος του ΙΝΕ ΓΣΕΕ: Τζαβέλα 4, Λάρισα, τηλ: 2410537489, e-mail: , k.panagoulis@reg.inegsee.gr , thessaly@reg.inegsee.gr, αρμόδια πρόσωπα επικοινωνίας: Παναγούλης Ντίνος, Βαϊόπουλος Αχιλλέας

Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι υπηρεσίες και εργαστήρια του Δικτύου παρέχονται δωρεάν προς τους πολίτες και διέπονται από τον «Κώδικα Δεοντολογίας στην παροχή υπηρεσιών Δια Βίου Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας», καθώς και τις διατάξεις που αφορούν στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων .

* Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στα πλαίσια του Υποέργου 1 «Λειτουργία των εξ`αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των λιγότερο αναπτυγμένων περιφερειών (ΛΑΠ)» της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000945 το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια βίου μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο – (ΕΣΠΑ 2014-2020) https://empedu.gov.gr/

Mouzaki Omadika Ergastiria




Total
0
Shares
Previous Article
Μία ακόμη συνεδρίαση "παρωδία" για το Γ.Π.Σ. Μουζακίου

Μία ακόμη συνεδρίαση "παρωδία" για το Γ.Π.Σ. Μουζακίου

Next Article
Συνάντηση Π. Βράντζα για τα έργα του Αχελώου

Συνάντηση Π. Βράντζα για τα έργα του Αχελώου