Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Όλυμπος: Βρέθηκαν αντικείμενα του αγνοούμενου ορειβάτη – Συνεχίζονται οι έρευνες

oreivatis olympos 2

Όλυμπος: Βρέθηκαν αντικείμενα του αγνοούμενου ορειβάτη – Συνεχίζονται οι έρευνες

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου ορειβάτη στον Όλυμπο – Βρέθηκαν αντικείμενα του αγνοούμενου

Αντικείμενα του αγνοούμενου ορειβάτη στον Όλυμπο βρέθηκαν κατά τις έρευνες εντοπισμού του 35χρονου από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Τα ίχνη του άνδρα αναζητούνται για τρίτο εικοσιτετράωρο στην περιοχή «Πελεκούδια», εκεί όπου εντοπίστηκαν και προσωπικά αντικείμενά του, όπως το σακίδιο, το τάμπλετ του και η σκηνή του.

H σκηνή του 35χρονου ορειβάτη

Στην επιχείρηση της εύρεσης του άνδρα συμμετέχουν πυροσβέστες των ορειβατικών ομάδων έρευνας και διάσωσης από τη 2η και την 8η ΕΜΑΚ με τη χρήση μη επανδρωμένου αεροσκάφους (drone), που ενισχύθηκαν με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκυλιού έρευνας.

Ο 35χρονος είχε ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου την ανάβαση στον Όλυμπο και επρόκειτο να επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας. Καθώς δεν επέστρεψε προχθές, ούτε επικοινώνησε, η σύζυγός του ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.

oreivatis olympos




Total
0
Shares
Previous Article
Κοινοποιήθηκαν από τον ΕΛΓΑ οι πίνακες εκτιμήσεως ζημιών για τις Τοπικές Κοινότητες Μυρίνης και Προδρόμου

Μέχρι τη Δευτέρα οι αναγγελίες ζημιάς στον ΕΛΓΑ για τους αγρότες του Δήμου Καρδίτσας

Next Article
elga apozimioseis

Ανακοίνωση Δήμου Μουζακίου: Δήλωση ζημιάς στον ΕΛΓΑ, για τις καλλιέργειες που υπέστησαν ζημιές από τον καύσωνα της 1ης Ιουλίου 2021