Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκε το 4ο Κύπελλο Φιλίας ΙΡΑ Νις – Καρδίτσας (IPA Nis – Karditsa Friendship Cup)

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το 4ο Κύπελλο Φιλίας ΙΡΑ Νις – Καρδίτσας
Ολοκληρώθηκε το 4ο Κύπελλο Φιλίας ΙΡΑ Νις – Καρδίτσας (IPA Nis – Karditsa Friendship Cup)

Ολοκληρώθηκε το 4ο Κύπελλο Φιλίας ΙΡΑ Νις – Καρδίτσας (IPA Nis – Karditsa Friendship Cup)

Με τις καλύτερες εντυπώσεις για τους συμμετέχοντες και όσους το παρακολούθησαν ολοκληρώθηκε το 4ο Κύπελλο Φιλίας ΙΡΑ Νις – Καρδίτσας που διοργανώθηκε από 2-5 Ιουνίου από την τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Πρόκειται για ένα τουρνουά ποδοσφαίρου που δημιουργήθηκε στα πλαίσια της αδερφοποίησης με την αντίστοιχη τοπική διοίκηση του Νις, στη Σερβία και έχει την επωνυμία IPA Nis – Karditsa Friendship Cup. Αυτή ήταν η τέταρτη διοργάνωση του κυπέλλου και σκοπός των δύο τοπικών διοικήσεων είναι το τουρνουά, που ήδη έχει καθιερωθεί ως θεσμός σε ετήσια βάση και πραγματοποιείται εναλλάξ στις δύο πόλεις, να προσελκύσει σταδιακά περισσότερες ομάδες. Στη φετινή διοργάνωση, συμμετείχαν τέσσερις ομάδες από τη Σερβία και την Ελλάδα, αφού προσκλήθηκε και έλαβε επίσης μέρος, η τοπική διοίκηση της Αργολίδας.

Ολοκληρώθηκε το 4ο Κύπελλο Φιλίας ΙΡΑ Νις – Καρδίτσας (IPA Nis – Karditsa Friendship Cup)

Οι ομάδες με τους αθλητές και τους συνοδούς τους, στο περιθώριο των αγώνων, περιηγήθηκαν τόσο στην πόλη, όσο και σε άλλες, πανέμορφες περιοχές της Καρδίτσας, όπως το Πετρίλο (ιστορική έδρα του Δήμου Αργιθέας), όπου έγιναν δεκτοί από τον Δήμαρχο Αργιθέας κ. Ανδρέα Στεργίου, την Ιερά Μονή Σπηλιάς, με τον Ηγούμενο Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Μητρόπουλο να τους υποδέχεται, τη Λίμνη Πλαστήρα κ.α.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, στους ημιτελικούς αγώνες που έγιναν στο Μουζάκι αναμετρήθηκαν οι ομάδες της IPA Αργολίδας και της IPA Καρδίτσας με τις IPA Nis Policija και IPA Nis Žandarmerija, αντίστοιχα, με τις ελληνικές ομάδες να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό. Εκεί, η γηπεδούχος κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο, αφού επιβλήθηκε της Αργολίδας με σκορ 2-0. Στον αγώνα για την τρίτη θέση επικράτησε η IPA Nis Žandarmerija. Οι αγώνες της δεύτερης μέρας έγιναν στο ΔΑΚ Καρδίτσας και μεταδόθηκαν ζωντανά στο διαδίκτυο, ενώ την απονομή έκανε ο Ταξίαρχος κ. Καρανάσιος, Διευθυντής Αστυνομίας Καρδίτσας.

Ολοκληρώθηκε το 4ο Κύπελλο Φιλίας ΙΡΑ Νις – Καρδίτσας (IPA Nis – Karditsa Friendship Cup)

Το βράδυ της τελευταίας ημέρας, η τοπική μας διοίκηση παρέθεσε επίσημο δείπνο σε όλους τους συμμετέχοντες στο Μουζάκι όπου παραβρέθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος και αφού καλωσόρισε όλους τους επισκέπτες και επισήμανε τη σπουδαιότητα διεξαγωγής τέτοιων εκδηλώσεων, δέχθηκε αναμνηστικά δώρα και τις ευχαριστίες για τη συμβολή της περιφέρειας Θεσσαλίας στη διεξαγωγή του Κυπέλλου.

Ολοκληρώθηκε το 4ο Κύπελλο Φιλίας ΙΡΑ Νις – Καρδίτσας (IPA Nis – Karditsa Friendship Cup)

Το 4ο Κύπελλο Φιλίας, συνδιοργανώθηκε με τους Δήμους Αργιθέας, Μουζακίου και Λίμνης Πλαστήρα, ενώ είχε επίσης την υποστήριξη του Δήμου Καρδίτσας, του Δ.Ο.Π.Α.Κ., της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, του ελληνικού εθνικού τμήματος της ΙΡΑ, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, του Σωματείου Συνοριακών Αστυνομικών Καρδίτσας. Επίσης, σημαντική ήταν η συμβολή των επιχειρήσεων Βιολάντα, Θεόνη, Autobazaar, Βεργίνα, ΕΖΑ, οινοποιείο Monsieur Nicolas, Λεοντής Α.Ε., Όσπρια Κιερίου, Tavropos activities, Super Market Μιχαήλ, Athlopolis, τυροκομικά Κίσσας, Meat Hall Καλλιάγρας, Κρεοπωλεία Καρελάς, Μαράβας, Τρίκκη, Λέφας Εμπορική και ζαχαροπλαστείο Τριζώνης.

Servo per amikeco‘ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’




Total
0
Shares
Previous Article
Πρόγραμμα επισκέψεων αγροτικών ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου Αργιθέας

Το πρόγραμμα επισκέψεων των αγροτικών ιατρών στα ΠΙ του Δήμου Αργιθέας από 14-6-2022 μέχρι 19-6-2022

Next Article
Επιδείνωση του καιρού από την Παρασκευή με βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά - ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες από σήμερα αργά το βράδυ - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. - Αίρεται η διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο περιφέρειας Θεσσαλίας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού - Μετά τις υψηλές θερμοκρασίες έρχεται η κακοκαιρία «PETAR» - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας/Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας - Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ - Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων - Καιρός: Επιδείνωση προβλέπει η ΕΜΥ για αύριο Παρασκευή στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα

Επανακάμπτει από αργά το απόγευμα η κακοκαιρία Genesis - Αναμένονται ισχυρά φαινόμενα καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας