Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 19ο Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 στο Χάρμα

Για 19η χρονιά συνεχίστηκε το τουρνουά μπάσκετ στο Χάρμα που διοργανώθηκε από το ΝΠΔΔ Αθλητισμός Πολιτισμός Νεότητα του Δήμου Μουζακίου και την Τ.Κ. Χάρματος.

Στους αγώνες συμμετείχαν 20 ομάδες από τον ν. Καρδίτσας με παίχτες ηλικίας 7 ετών και άνω. Συγκεκριμένα υπήρχαν 4 κατηγορίες, 7 έως 11 ετών, 12 έως 14 ετών, 15 έως 18 ετών και η κατηγορία Άνω των 18. Οι προκριματικοί αγώνες είχαν διάρκεια 7 λεπτών, ενώ οι 4 τελικοί διήρκησαν από 14 λεπτά ο καθένας.

Παρευρέθηκαν και απένημαν κύπελα και μετάλια στους νικητές οι:

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα Δήμου Μουζακίου κα. Ελένη Ρούσσα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Καρδίτσας κος Κατέρης Γεώργιος, η επικεφαλής της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δήμου Μουζακίου» και δημοτική σύμβουλος κα. Βιβή Ντούρβα, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χάρματος Δήμου Μουζακίου κος Νικάκης Ηλίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Αγία Παρασκευή» Νταραράς Κων/νος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύργου Ιθώμης Δήμου Μουζακίου κος Στέφανος Γκαραβέλας.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χάρματος κος Νικάκης Ηλίας τόνισε τα παρακάτω:

 “Ένα τουρνουά μπάσκετ, που τόσα χρόνια άντεξε και αντέχει μέσα στον χρόνο δίνοντας στιγμές χαράς σε όλους μας. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή είναι ο Δήμος Μουζακίου και η Πρόεδρος του Αθλητισμού & Πολιτισμού κα. Ρούσσα Ελένη. Αυτή την ημέρα είμαι ιδιαίτερα ευτυχής ως Πρόεδρος της ΤΚ Χάρματος γιατί μαζί μας βρίσκονται δυο εξέχουσες προσωπικότητες του αθλητικού χώρου. Και αυτοί είναι, ο διακεκριμένος διαιτητής καλαθοσφαίρισης Δημήτρης Παζιόλης ο οποίος θα μας κάνει την τιμή να διαιτητεύσει τους σημερινούς αγώνες, καθώς επίσης και ο Γκαραγκάνης Σωτήριος ο οποίος με τις επιδόσεις του στο στίβο διακρίθηκε σε Πανελλήνια πρωταθλήματα καθώς και σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάνοντας περήφανη την Ελλάδα και το χωριό μας. Τέλος οφείλω για μια ακόμη φορά να σας συγχαρώ για το ήθος που επιδεικνύετε στους αγώνες και να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας στο τουρνουά αυτό. Αυτή τη στιγμή κυρήσω την έναρξη των αγώνων με πρωταρχικό σκοπό όλων το ευ αγωνίζεσθε”

και ανανέωσε το ραντεβού για την ερχόμενη χρονιά.

Οι νικητές και κυπελούχοι της φετινής διοργάνωσης είναι οι παρακάτω ομάδες:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 7-11 ΕΤΩΝ

Ομάδα “ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ” 1.Νταραράς Κων/νος, 2.Ρευ Μάρι, 3.Άγγελος Τσιώνας, ΧΑΡΜΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 12-14 ΕΤΩΝ

Ομάδα “ΑΕ ΜΑΣΤΕΡΣ” 1.Τσούκας Γαβριήλ, 2.Καρακώστας Χαράλαμπος, 3.Μπελάγιας Δήμος, ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 15-18 ΕΤΩΝ

Ομάδα “ΝΤΡΑΓΚΟΝΙΑ” 1.Γκαραγκάνης Σωτήρης, 2.Γκαγκαντέρος Μάριος, 3.Λυχρίτης Σωτήρης, ΧΑΡΜΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  Άνω των 18 ΕΤΩΝ

Ομάδα “ΕΛΛΗΝΟΠΥΡΓΟΣ” 1.Εμμανουήλ Μπαϊρακτάρης, 2.Σταύρος Θοεδωρούδης, 3.Βασίλειος Σακελλαρίου, ΕΛΛΗΝΟΠΥΡΓΟΣ

[supsystic-gallery id=79 position=center]

Νικάκης Ηλίας

Πρόεδρος Τ.Κ. Χάρματος

ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ




Total
0
Shares
Previous Article

Συγχαρητήριο μήνυμα του Φιλόλογου καθηγητή Γεώργιου Δ. Κωστάκη

Next Article

Χαιρετισμός Χρυσούλας Κατσαβριά στο Αντάμωμα των Καππαδοκιτών

Related Posts