Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Μουζακίου για το επικείμενο κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στο Μουζάκι

mouzaki palace trapeza peireos 14

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Μουζακίου για το επικείμενο κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στο Μουζάκι

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Mouzaki Palace η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης με θέμα: «Δράσεις και κινητοποιήσεις για την αποτροπή κλεισίματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Μουζάκι» και είχε αποδέκτες την πολιτική ηγεσία και όλους τους τοπικούς φορείς.

Στην εισήγησή του ο κ.Στάθης τόνισε την σπουδαιότητα του να παρθούν από κοινού αποφάσεις που θα οδηγήσουν στο να αποφευχθεί το επικείμενο κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στο Μουζάκι λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μάχη χαμένη είναι αυτή που δεν έχεις δώσει. Εμείς θα την δώσουμε και ευελπιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Το λόγο έλαβαν ο Βουλευτής Καρδίτσας ΝΔ Γεώργιος Κωτσός, η Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα, η πρώην Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέγκυ Βράντζα, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βιβή Ντούρβα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Παναγόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χριστόφορος Μητροπάνος, o Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου Ηλίας Σερίφης και ο Παναγιώτης Κρύος, μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Καρδίτσας, οι οποίοι συμφώνησαν πως πρέπει να υπάρξει κοινή πλεύση, δράσεις και κινητοποιήσεις και κυρίως ενημέρωση ως προς τα αίτια του επικείμενου κλεισίματος και οικονομική μελέτη που να δικαιολογεί αυτή την απόφαση του Ομίλου.

Σε πρώτη φάση αυτό που ομόφωνα αποφασίστηκε είναι να πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη στην Αθήνα, δια ζώσης συνάντηση του Δημάρχου Μουζακίου με στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς για μια πρώτη επαφή και ενημέρωση για τα αίτια που οδήγησαν στο κλείσιμο καθώς και τρόποι αντιστροφής της όλης κατάστασης με την εύρεση μια «χρυσής τομής».

Αναμένονται εξελίξεις.
Total
12
Shares
Previous Article
Λάρισα: Δύο νεαρές κοπέλες βρήκαν πορτοφόλι με 8000 ευρώ και το παρέδωσαν στις αρχές

Λάρισα: Δύο νεαρές κοπέλες βρήκαν πορτοφόλι με 8000 ευρώ και το παρέδωσαν στις αρχές

Next Article
katedafisi kentrou ygeias 7.2021 2

Στην τελευταία φάση καθαίρεσης το Κέντρο Υγείας Μουζακίου (φωτογραφίες)


Total
12
Share