Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατσουνιάς

Φέτος το καλοκαίρι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατσουνιάς κατάφερε, μέσα από αθλητικές δραστηριότητες και διάφορες εκδηλώσεις, όχι μόνο την απόκτηση φιλικών σχέσεων με τα γειτονικά χωριά αλλά και την προσέλκυση πολλών συγχωριανών μας που ζουν μακριά από το χωριό.

Αρχικά, στις 21 Ιουλίου ο Σύλλογος σε συνεργασία με την εκλλησία διοργάνωσε την καθιερωμένη γιορτή για την μνήμη του Αγίου Παρθενίου, την οποία και τίμησαν πολλοί πιστοί με την παρουσία τους.

Μερικές εβδομάδες αργοτέρα ο πρώτος φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου οπού οι ομάδες της Βατσουνιάς αντιμετώπισαν τις ομάδες του Πευκόφυτου. Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στο γήπεδο του χωριού για να εμψυχώσει ο καθένας την ομάδα του. Όλοι απόλαυσαν ένα συναρπαστικό αγώνα.

Όσο για την διασκέδαση των νέων ο Σύλλογος διοργάνωσε πάρτυ νεολαίας για δεύτερη συνεχή χρονιά προσελκύοντας πάρα πολύ κόσμο από την γύρω περιοχή. Το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί και όσοι παρεβρέθηκαν έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στις 11 Αυγούστου έγινε η καθιερωμένη πεζοπορία του Συλλόγου όπου όσοι έλαβαν μέρος ανταμείφθηκαν από το μαγευτικό τοπίο της διαδρομής.

Μία μέρα αργότερα στις 12 Αυγούστου τα παιδιά του χωριού πέρασαν ένα όμορφο και δημιουργικό απόγευμα συμμετέχοντας σε δημιουργικές δραστηριότητες και σε ομαδικά παιχνίδια. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε χάρη στην παιδαγωγό και ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού “Μαγικές Πατούσες”, Κατερίνα Φούκα.

Επιπρόσθετα, το ετήσιο Αντάμωμα Βατσουνιωτών έγινε στις 13 Αυγούστου, το οποίο δείχνει ότι χρόνο με το χρόνο έχει μεγαλύτερη απήχηση και προσελκύει όλο και περισσότερους συγχωριανούς που κατοικούν στο εξωτερικό.

Τέλος στις 14 Αυγούστου ο Σύλλογος δέχθηκε την πρόκληση από το Σύλλογο του Πευκόφυτου για έναν φιλικό αγώνα μπάσκετ. Οι παίχτες της Βατσουνιάς που συμμετείχαν, σχολίασαν θετικά τον υπέροχο αγώνα που είχαν αλλά και την ιδιαίτερη φιλοξενία που δέχτηκαν.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν και όλους όσους συμμετείχαν να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω.

vatsounia_pezoporia_1

vatsounia_pezoporia_3

vatsounia_podosfairo_1

vatsounia_podosfairo_3

vatsounia_podosfairo_4

vatsounia_podosfairo_5

party_vatsounia_11

vompras 2

vompras

party_vatsounia_7

party_vatsounia_9

vatsounia_antamoma_1

vatsounia_antamoma_2

vatsounia_basket

vatsounia_zografiki




Total
0
Shares
Previous Article

Να παραμείνει στις Περιφέρειες η αρμοδιότητα για τη χορήγηση άδειας σε ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ – ΜΕΑ

Next Article

Τους Θεσσαλούς αθλητές του Ρίο βράβευσε η ΠΕΔ Θεσσαλίας

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…