Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 33ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας στο Μουζάκι

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τετραήμερο των εκδηλώσεων στο Μουζάκι με την μεγάλη συναυλία των UNDERCOVER BAND στον πανέμορφο εξωτερικό χώρο του Mouzaki Palace.

Για τέσσερις(4) ημέρες το Μουζάκι ήταν στο κέντρο σημαντικών μουσικών δραστηριοτήτων με κορυφαίους σολίστ,ορχήστρες και χορωδίες.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση των φορέων και παραγόντων του Δήμου Μουζακίου,επέκτεινε την δραστηριότητά του στο μαγευτικό χώρο του Mouzaki Palace,οι οποίες στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία.

Καθοριστική συμβολή στην επιτυχία των εκδηλώσεων ήταν η παρουσία του Αλέξη Κωστάλα,ενός πολύ σημαντικού πνευματικού ανθρώπου που αποτελεί κεφάλαιο πλέον για την Ελλάδα.

Συνέβαλλαν ,επίσης, στην επιτυχία ο Δήμος Μουζακίου,ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Γιώργος Σύλλας,ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Mouzaki Palace.

Ουσιαστική η συμβολή της κ. Λίτσας Τσιούφη εκ μέρους του Δήμου Μουζακίου,καθώς και των χορηγών Κτήμα Χαλίλη και Κεραμαριό.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους o Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός, Μουζακιώτες, Καρδιτσιώτες,Τρικαλινοί και πολλοί άλλοι επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Κλείνοντας την περασμένη Τρίτη τις εκδηλώσεις ,ο Νίκος Ευθυμιάδης,ανανέωσε το ραντεβού πολύ σύντομα με νέες εκδηλώσεις στο Mouzaki Palace.

mouzaki palace 4




Total
0
Shares
Previous Article

Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων

Next Article

Οδηγίες λόγω του υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Related Posts