Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 το 40ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας

40o festival Efthymiadis 3

Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 το 40ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας

Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mouzaki Palace Hotel το 40ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας και η 14η Διεθνής Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας (B΄ Φάση).

Αποθέωση σήμερα της Χορωδιακής Μουσικής στο Μουζάκι με το κλείσιμο της αυλαίας του ιστορικού 40ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Καρδίτσας. Η καρδιά της Χορωδιακής Μουσικής  χτυπάει στο Νομό Καρδίτσας με ένα πολύχρωμο και σπάνιο παζλ ηχοχρωμάτων. Η Καρδίτσα και το Μουζάκι είναι στο επίκεντρο  της χορωδιακής ζωής της χώρας με καταπληκτικές Χορωδίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν τόσο στο KIERION, όσο και στο MOUZAKI PALACE για να ακούσουν  καταπληκτικές χορωδίες απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Ήταν μια μουσική μυσταγωγία κι ένα μουσικό ταξίδι απείρου κάλλους. Επιμορφωτικό, παιδαγωγικό με επίκεντρο το τελειότερο όργανο, τη φωνή του ανθρώπου.

40o festival Efthymiadis 1 40o festival Efthymiadis 2




Total
0
Shares
Previous Article
europe direct Trikala

Ημερίδα του Europe Direct Περιφέρεια Θεσσαλίας στα Τρίκαλα για «Ψηφιακές δεξιότητες και soft skills για εύρεση εργασίας»

Next Article
xenofontas karditsa dimosiografoi 2

Ενημέρωση για τον «Ξενοφώντα» στους δημοσιογράφους της Καρδίτσας