Όλγα Η. Κορλού: Ανακοίνωση Συνδυασμού για το δήμο Αργιθέας «Μαζί για την Αργιθέα»

Όλγα Η. Κορλού: Ανακοίνωση Συνδυασμού για το δήμο Αργιθέας «Μαζί για την Αργιθέα»

Όλγα Η. Κορλού: Ανακοίνωση Συνδυασμού για το δήμο Αργιθέας «Μαζί για την Αργιθέα»

Φίλες  και φίλοι Αργιθεάτες,

Έπειτα από ώριμη σκέψη και πολλές συζητήσεις με συνδημότες, φίλους και γνωστούς, με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την ανάπτυξη του Δήμου μας, αποδέχτηκα την πρόταση να τεθώ επικεφαλής μιας δυναμικής αυτοδιοικητικής ομάδας που θα διεκδικήσει το Δήμο Αργιθέας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Μαζί, μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και θα αγωνιστούμε: 

 • Για ένα Δήμο ελκυστικό, αξιόπιστο και ασφαλή όπου οι δομές, οι υπηρεσίες και οι άνθρωποί του θα βρίσκονται δίπλα στον πολίτη και θα ενδιαφέρονται για τις ανάγκες και τα προβλήματά του.
 • Για ένα Δήμο προσβάσιμο και προσπελάσιμο που θα σέβεται τους κατοίκους , τους επισκέπτες του και το περιβάλλον.
 • Για έναν Δήμο που σέβεται και αναδεικνύει την ιστορία του.
 • Για έναν Δήμο που προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους δημότες, με διαφάνεια, λογοδοσία, ισόρροπη, βιώσιμη ανάπτυξη όλων των δημοτικών ενοτήτων και οικισμών, χωρίς εξαρτήσεις από κόμματα και τοπικούς παραγοντισμούς.
 • Για έναν Δήμο που θα βγει επιτέλους από την οδική απομόνωση.
 • Για έναν Δήμο που θα προσελκύει αντί να «διώχνει» τους νέους και οικονομικά δραστήριους κατοίκους του.
 • Για έναν Δήμο ουσίας και αποτελεσματικότητας και όχι μόνο επικοινωνίας.

Για την πραγματοποίηση όλων αυτών, απαιτείται ένα ξεκάθαρο, οραματικό, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο, αλλά κυρίως ικανοί άνθρωποι που θα προσηλωθούν σε αυτόν το στόχο και θα διεκδικήσουν με ήθος, σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα, όλα εκείνα που δικαιούται ο τόπος μας.

Αυτό θα γίνει πράξη με τη στήριξη όλων όσων αγαπούν και νοιάζονται πραγματικά την Αργιθέα και αιχμή του δόρατος μια ισχυρή δημοτική ομάδα, η οποία με την ανακοίνωσή της, εκτιμώ ότι θα εκπλήξει ευχάριστα τους περισσότερους.

Για το Δήμο Αργιθέας οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποτελούν κομβικό σημείο. Είτε θα παραμείνει στο τέλμα της απραξίας και της απαξίωσης, είτε θα μπει σε πορεία ανάπτυξης.

Κατ’ αρχήν μπορώ να δεσμευτώ μόνο για τέσσερα ζητήματα:

 1. Ο δημότης θα βρίσκεται στο επίκεντρο και όχι ο δήμαρχος.
 2. Έχοντας πλέον την εμπειρία, τη γνώση, αλλά κυρίως την διάθεση, θα διεκδικήσω και θα αξιοποιήσω κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο, πόρο, ή πρόγραμμα.
 3. Για αυτά τα τριάντα περίπου χιλιόμετρα δρόμου που κρατάνε σε απομόνωση την Αργιθέα (ήτοι Βραγκιανά-Φελίκι, Αργύρι-Γέφυρα Καταφυλλίου, Αετοχώρι –Καρφί, Καρυά- Κουμπουριανά) η διεκδίκηση θα είναι κάθε μορφής, αν χρειαστεί, ώσπου να δοθεί λύση!
 4. Η διαφάνεια και η λογοδοσία θα είναι υπέρτατες και απαράβατες αρχές.

Φίλες και φίλοι Αργιθεάτες,

Σε όλη μου τη διαδρομή παρακολουθούσα με ζωηρό ενδιαφέρον τα δρώμενα στον τόπο μας προσπαθώντας με κάθε τρόπο να φανώ χρήσιμη.

Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να υπηρετώ ενεργά τον τόπο μας, χωρίς κρυφές φιλοδοξίες και ατζέντες, από όποια θέση και αν αποφασίσουν οι Αργιθεάτες.

Οι ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα του τόπου μας είναι πολλά. Είναι πολύ περισσότερα όμως τα αναξιοποίητα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Ο παραγωγικός, ο ιστορικός, ο πολιτιστικός και κυρίως ο περιβαλλοντικός πλούτος αποτελούν τις προτεραιότητες μας. 

Σ΄αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.

Με τη συνεργασία όλων όσων οραματιζόμαστε μια καλύτερη Αργιθέα και θέλουμε να προσφέρουμε έστω και το ελάχιστο, των νέων, των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, αλλά και όλων όσοι επιθυμούν να στηρίξουν αυτή την νέα  προσπάθεια, θα αγωνιστούμε, προχωρώντας δυναμικά μπροστά.

Το οφείλουμε σε όλους όσους πέρασαν πριν από εμάς, αγωνίστηκαν, οραματίστηκαν, σχεδίασαν και υλοποίησαν σημαντικά πράγματα, στους μόνιμους κατοίκους και σε όσους δραστηριοποιούνται στην περιοχή, αλλά κυρίως στις γενιές που θα ακολουθήσουν.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, αλλά η θέληση, η πίστη, η επιμονή και η συλλογικότητα είναι η συνταγή της επιτυχίας. Μπορούμε, θέλουμε και θα τα καταφέρουμε να προχωρήσουμε μπροστά.

Σ’ αυτόν τον δρόμο, σ’ αυτήν την πορεία για την ανάπτυξη και την πρόοδο σας θέλουμε όλους μαζί μας.  Γιατί η δύναμη της Αργιθέας ήταν πάντα και συνεχίζει να είναι η αγάπη  των ανθρώπων της για τον τόπο.

Με γνώμονα τα παραπάνω και με πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω, του μεγάλου σεβασμού που τρέφω προς όλες και όλους σας, αισθάνομαι την ανάγκη να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μου δίνετε κουράγιο να ξεκινήσω μια  δύσκολη προσπάθεια που με τη στήριξή σας είμαι βέβαιη ότι θα έχει αίσιο τέλος.

Προχωράμε μαζί με ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια, μεράκι αλλά και με πάθος, να δώσουμε όραμα και προοπτική στον τόπο μας.

Η δημοτική μας ομάδα, χωρίς κομματικές, προσωπικές ή άλλες εξαρτήσεις θα αγωνιστεί για ένα μέλλον προόδου και ανάπτυξης της Αργιθέας.

Όλοι ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΙΘΕΑ!

Με εκτίμηση,

Όλγα Ηλία Κορλού

Υποψήφια δήμαρχος Αργιθέας με  τον συνδυασμό: «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΙΘΕΑ»

Τηλ.: 697 6439061, 2410 61768

E-mail: olkorlou@gmail.com

Σύντομο βιογραφικό

Όλγα Η. Κορλού: Ανακοίνωση Συνδυασμού για το δήμο Αργιθέας «Μαζί για την Αργιθέα»Γεννήθηκα και έζησα τα πρώτα παιδικά μου χρόνια στο Λεοντίτο, όπου ο πατέρας μου υπηρετούσε ως δάσκαλος. Tέλειωσα το Λύκειο στα Τρίκαλα και στη συνέχεια σπούδασα στη Νομική Σχολή Θεσ/νίκης. Ξεκίνησα την επαγγελματική μου δραστηριότητα αρχικά από την Αθήνα και στη συνέχεια στη Λάρισα, στην οποία δικηγορώ μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένη με τον φιλόλογο Β. Τσιουραντάνη από τα Βραγκιανά και έχω δύο παιδιά τη Μαρία, φοιτήτρια Νομικής και τον Ηλία, μαθητή Λυκείου. Στα φοιτητικά μου χρόνια διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Αργιθεατών Β. Ελλάδος και σύμβουλος στην κοινότητα Λεοντίτου. Έχω διατελέσει μέλος του Δ.Σ. Αργιθεατών Λάρισας και του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Λεοντίτου και αντιδήμαρχος του δήμου Αργιθέας.

Total
0
Shares