Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η ολική ανακατασκευή του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καρδίτσας «Αντιγόνη Ντρισμπιώτη»

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η ολική ανακατασκευή του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καρδίτσας «Αντιγόνη Ντρισμπιώτη»

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η ολική ανακατασκευή του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καρδίτσας «Αντιγόνη Ντρισμπιώτη»

Σύσκεψη με τον ανάδοχο του έργου υπό την προεδρία του Δημάρχου 

Σύσκεψη υπό την προεδρία του Δημάρχου κ. Βασίλη Τσιάκου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Δημαρχείο Καρδίτσας με αντικείμενο το έργο ανακατασκευής του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καρδίτσας το οποίο πολύ σύντομα θα φέρει και επίσημα το όνομα της μεγάλης καρδιτσιώτισσας πρωταθλήτριας Αντιγόνης Ντρισμπιώτη. Στη σύσκεψη με τον ανάδοχο του έργου συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της ανακατασκευής καθώς και διάφορα ζητήματα τεχνικής φύσης και σε αυτή εκτός από τον Δήμαρχο και τον ανάδοχο πήραν μέρος οι αντιδήμαρχοι Π. Σβερώνης και Σωτ. Αντωνίου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΚ κ. Γιαννης Ρόβας, ο πρόεδρος της Αναγέννησης κ. Δημ. Παπαδημητρίου και ο μηχανικός της τεχνικής υπηρεσίας Κ. Λάππας.

Τι προβλέπει το έργο ανακατασκευής του γηπέδου

Προμήθεια και τοποθέτηση έτοιμου προ-καλλιεργημένου υβριδικού χλοοτάπητα, σε έκταση συνολικού εμβαδού περίπου 7.875m2, του γηπέδου ποδοσφαίρου του Δημοτικού Σταδίου ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Χαρακτηριστικά εδαφικού υποστρώματος

Πριν την τοποθέτηση του υβριδικού συστήματος χλοοτάπητα, θα προηγηθεί η αφαίρεση του υφιστάμενου χλοοτάπητα μαζί με στρώση χώματος βάθους 0,10m και η επαναπλήρωση με άμμο.

Το συνθετικό μέρος του συστήματος υβριδικού χλοοτάπητα, θα έχει κορυφαία ποιότητα με βέλτιστη ανθεκτικότητα και αντοχή.

Ο συνθετικός τάπητας του υβριδικού συστήματος θα πρέπει να διαθέτει εγγύηση καλής λειτουργίας τουλάχιστον δύο ετών έναντι αστοχίας υλικού ή κατασκευαστικού ελαττώματος εφόσον τηρούνται οι οδηγίες του κατασκευαστή για την τοποθέτηση την χρήση και την συντήρηση του. Ο ανάδοχος οφείλει κατά τη διάρκεια της εγγυημένης λειτουργίας να προβαίνει στην προβλεπόμενη συντήρηση και να αποκαταστήσει οποιαδήποτε βλάβη με τρόπο και σε χρόνο που περιγράφεται στις τεχνικές προδιαγραφές και στα λοιπά τεύχη της σύμβασης

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η ολική ανακατασκευή του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καρδίτσας «Αντιγόνη Ντρισμπιώτη»

Προμήθεια υλικών άρδευσης

Προγραμματιστής άρδευσης

Διαδικτυακός προγραμματιστής άρδευσης ρεύματος AC, για την αυτόνομη ή την Κεντρική Διαχείριση πάρκων, γηπέδων και δημόσιων χώρων μέσω Internet.

Αρθρωτός Βραχίονας

Αισθητήρας βροχής/παγετού

Αισθητήρας βροχής (rain sensor) με τα καλώδια και λοιπά εξαρτήματα σύνδεσης, το εγχειρίδιο χρήσεως/λειτουργίας, πλήρως εγκατεστημένος και δοκιμασμένος1 τμχ.

Αντλητικό συγκρότημα Inverter με δυο κατακόρυφες αντλίες 22 m3/h σε μανομετρικό 90 μέτρων

Προμήθεια κυλινδρικού χλοοκοπτικού μηχανήματος

Προμήθεια Χλοοκοπτικού περιστροφικού τύπου με βούρτσα για υβριδικό χλοοτάπητα. Αυτοκινούμενη χλοοκοπτική μηχανή περιστροφικού τύπου 34 ιντσών (860 χιλιοστών) σχεδιασμένη για την επίτευξη του καλύτερου τόσο αισθητικού όσο και λειτουργικού αποτελέσματος στον υβριδικό χλοοτάπητα αγωνιστικών χώρων. Το μηχάνημα διαθέτει μεγάλης ισχύος σύστημα αναρρόφησης για την συλλογή των υπολειμμάτων μετά από αγώνα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Νέος ελαστικός τάπητας (ταρτάν) μετά την αποξήλωση του παλαιού

Ελαστικός τάπητας (ταρτάν)

Μεθοδολογία

Αποξήλωση παλαιού συνθετικού τάπητα ταρτάν συνολικού εμβαδού 7.200m2 με πλήρη απόξεση/αφαίρεση της στρώσης συγκολλητικού υλικού με διαλύτες ή αποξεστικά εργαλεία κατά περίπτωση και θα καθαριστεί η περιοχή με επιμέλεια μέχρι την αποκάλυψη της ασφαλτικής υπόβασης και απόρριψη των προϊόντων αποξήλωσης σε επιτρεπτούς χώρους.

Τα αποξηλωμένα σημεία θα αναπληρωθούν με υλικό χυτής πολυουρεθανικής κόλας και κόκκους ανακυκλωμένου λάστιχου SBR, ώστε να έλθουν σε πλήρη συναρμογή με την υπόλοιπη επιφάνεια του στίβου. Στη συνέχεια σε όλη την επιφάνεια του ταρτάν εμβαδού 7.200m2 θα τοποθετηθεί νέο υλικό συνθετικού τάπητα, της κατηγορίας του ήδη υπάρχοντος, χυτός, υδατοπερατός, χρώματος μπλε.

Τεχνικές προδιαγραφές ελαστικού τάπητα (ταρτάν)

Ο ελαστικός τάπητας( ταρτάν) θα είναι σύμφωνος με τις προδιαγραφές της Γ.Γ.Α και συγκεκριμένα:

  • θα ανήκει σε ότι αφορά την ΥΔΡΟΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ, στους υδροπερατούς ελαστικούς τάπητες (ταρτάν),
  • σε ότι αφορά τα ΥΛΙΚΑ, την ΣΥΝΘΕΣΗ και το ΠΑΧΟΣ θα εκπληρώνει τις απαιτήσεις της παρ. 3.4.α ή 3.4.β του πρότυπου τεύχους της Γ.Γ.Α.
  • σε ότι αφορά τα επί μέρους ΤΕΧΝΙΚΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ κ.λ.π. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, θα εκπληρώνει τις απαιτήσεις της World Athletics και θα φέρει την σχετική πιστοποίηση.

Κινητό διαχωριστικό πλαστικό κράσπεδο εσωτερικής οριογραμμής στίβου

Πλήρη και έντεχνη τοποθέτηση πλαστικού διαχωριστικού κράσπεδου. Το προς την κονίστρα όριο της πρώτης διαδρομής, θα οριοθετηθεί με την τοποθέτηση λευκών πλαστικών κρασπέδων, κινητών κατά τεκμήριο, ώστε να αφαιρούνται και να προστατεύονται από την γήρανση, όταν ο στίβος δεν χρησιμοποιείται για τέλεση αγώνων.
Total
0
Shares
Previous Article
Με ένα εντυπωσιακό Αντάμωμα Καραγκούνηδων, έκλεισαν στο Βελεστίνο οι εργασίες του 7ου Διεθνούς Εθνολογικού Συνεδρίου

Με ένα εντυπωσιακό Αντάμωμα Καραγκούνηδων, έκλεισαν οι εργασίες του 7ου Διεθνούς Εθνολογικού Συνεδρίου στο Βελεστίνο

Next Article
Με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στην Καρδίτσα πέφτει η αυλαία του Φεστιβάλ Λιμνών 2022

Με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στην Καρδίτσα πέφτει η αυλαία του Φεστιβάλ Λιμνών 2022

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”