Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οκτώ συλλήψεις στη Θεσσαλία το 24ωρο που πέρασε

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (12-05-2017) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (154) γραμμάρια καπνού, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη, χθες (12-05-2017) το μεσημέρι στη Φαρκαδόνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δεκαπέντε ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (12-05-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών, για απόπειρα σωματικών βλαβών.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (12-05-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και επτά μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής από σχολικό συγκρότημα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία περίπτωση κλοπής από σχολικό συγκρότημα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από (17-02-2017) έως (20-02-2017), ο 20χρονος διέρρηξε σχολικό συγκρότημα της πόλης και αφαίρεσε από το εσωτερικό διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν, σήμερα (13-05-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 38χρονος και μία 30χρονη, διότι διέρρηξαν κατάστημα πώλησης ποτών και αφαίρεσαν από την ταμιακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ. Τα αφαιρεθέν χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Σύλληψη αλλοδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης – εκτέλεση Εισαγγελικής Διάταξης

Συνελήφθη, χθες (12-05-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούν ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών  και Πράξη – Διάταξη του Προέδρου Εφετών Πατρών για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθησαν με 65 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Next Article

Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στην Ελασσόνα