Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οκτώ συλλήψεις χθες σε Τρίκαλα, Λάρισα, Μαγνησία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής δύο καταστημάτων

Συνελήφθη χθες (03-11-2016) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε κατάστημα και αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 35χρονος λίγη ώρα πριν είχε διαρρήξει και δεύτερο κατάστημα και επιχείρησε να αφαιρέσει αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων
Συνελήφθη χθες (03-11-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι πυροβόλησε μία φορά στον αέρα με κυνηγετική καραμπίνα. Το όπλο, η άδεια κατοχής του και ένας κάλυκας φυσιγγίου κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων
Συνελήφθη χθες (03-11-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει έντεκα ναρκωτικά δισκία, στερούμενος ιατρικής συνταγής, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού δυνάμει διεθνούς εντάλματος σύλληψης
Συνελήφθη χθες (03-11-2016) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, δυνάμει διεθνούς εντάλματος σύλληψης από τις Αρχές Ρουμανίας, με το οποίο καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (5) ετών, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής και της παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης
Συνελήφθη χθες (03-11-2016) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθησαν χθες (03-11-2016) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 53 και 58 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν, ως επιβαίνοντες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, μία νάιλον συσκευασία με κατεργασμένο (χύμα) καπνό, βάρους (450) γραμμαρίων και έξι πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης. Τα καπνικά είδη και το όχημα κατασχέθηκαν.




Total
0
Shares
Previous Article

40ήμερο μνημόσυνο Χρήστου Καπέλλα

Next Article

Firegoal 2016 – Το κύπελλο στην Θεσσαλονίκη, στην 2η θέση η ΙΡΑ Καρδίτσας

Related Posts