Οικολογική…τζαζ από το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Τη 17η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας τίμησαν το βράδυ της Πέμπτης στο Παυσίλυπο με την παρουσία τους οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας.

Το μουσικό σύνολο τζαζ,  με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Νότη Λάππα και μαθητές τους Μπουμπάρα Φίλιππο, Βασιλοπούλου Άννα, Κεφσερίδη Νικόλαο, Κουνέλη Νικόλαο, Κουνέλη Δημήτρη, Ρίτσιου Ελισάβετ, Τσιούλο Βαγγέλη και Τρούκη Ανδρόνικο, ερμηνεύοντας τραγούδια γνωστών συνθετών της τζαζ μουσικής, όπως Garner, Brown, Desmond, Shearing, Walter και  Ellington, έδειξε με τον δικό του τρόπο την ευαισθησία του  στη φύση και το περιβάλλον.

Ανάμεσα στις παράλληλες εκδηλώσεις , τα εργαστήρια, τις συζητήσεις, τα καλλιτεχνικά και οικολογικά δρώμενα της γιορτής, οι μαθητές του σχολείου κατέθεσαν ξεχωριστές ερμηνείες ταξιδεύοντας «Από τη Νέα Ορλεάνη ως τη Δυτική Ακτή».

Το ομαδικό πνεύμα του σχολείου, συνυφασμένο με την προσφορά και  τον εθελοντισμό, έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χαρίζοντας στο κοινό της οικολογικής γιορτής και της πόλης μας, υπέροχες μελωδίες  και συγκινητικές στιγμές.

Total
0
Shares
Previous Article

Η δημοτική αρχή Σοφάδων επιμένει «να μας αλλάξει τα φώτα»

Next Article

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 17η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας


Total
0
Share