Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οι Υγειονομικοί τραγουδάνε για την Ελευθερία

ygeionomikoi ypourgeio 1

Οι Υγειονομικοί τραγουδάνε για την Ελευθερία

Την Πέμπτη 14/4/22 το συγκρότημα ACTIVE MEMBER, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Νίκος Ξύδης, ο Αλέξανδρος Μίχος, ο Βασίλης Ράλλης και ο Διονύσης Φαρμάκης ένωσαν τις φωνές τους με τους υγειονομικούς κατά της  Υποχρεωτικότητας και τραγούδησαν για την Ελευθερία.

«Ελάτε να μεταλάβουμε Λευτεριά» , ήταν το κάλεσμα των Μουσικών  που ήρθαν αρωγοί στον δίκαιο αγώνα των υγειονομικών .Μαζί με τους αλληλέγγυους πολίτες ύψωσαν τη φωνή τους. Τραγούδησαν. Και το τραγούδι τους έφτασε μέχρι τον Έβρο και την Κρήτη. Γέμισε τις ψυχές των πολιτών, που έχουν πια αντιληφθεί το αυταπόδεικτο , ότι οι υγειονομικοί  τέθηκαν και παραμένουν σε αναστολή για ένα πείσμα (https://www.newsbreak.gr/politiki/317237/voyleytis-tis-nd-adeiazei-ton-mitsotaki-apo-peisma-vgazei-se-anastoli-toys-ygeionomikoys/).

Αυτό το πείσμα θα γκρεμίσει η Μουσική. Και στα χαλάσματα θα χτιστούν γέφυρες. Γέφυρες που θα ενώνουν τις ψυχές των ανθρώπων. Γέφυρες που θα φέρνουν τους ανθρώπους κοντά και δεν θα αφήσουν ποτέ πια τίποτε να τους χωρίσει. Γιατί οι διαχωρισμοί δημιουργούν τραύματα που δεν επουλώνονται εύκολα.

Πολλοί καλλιτέχνες και επιστήμονες από όλους τους χώρους κατέφθασαν στο πεζοδρόμιο της οδού Αριστοτέλους, για να δηλώσουν τη στήριξή τους στους απεργούς πείνας που χάνουν καθημερινά τη σωματική τους ρώμη. Όμως, η ψυχή τους παραμένει δυνατή. Εκεί στο πεζοδρόμιο της οδού Αριστοτέλους. Εκεί, στην οδό υγειονομικών αγωνιστών. Εκεί που γράφεται Ιστορία!

ygeionomikoi ypourgeio 2




Total
0
Shares
Previous Article
freedom of choice

"ΠΡΩΤΟΙ” ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ γιατί θέλει ΑΡΕΤΗ και ΤΟΛΜΗ η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Next Article
pasxalino xorio Larisa

Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη λειτουργεί το Πασχαλινό χωριό του Δ. Λαρισαίων στην Κεντρική πλατεία

Related Posts

E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…