Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οι πρόβες για την εκπομπή του Χ. Μυλωνα «Από τόπο σε τόπο» μέσα από το κανάλι της Βουλής που θα γίνει στο Μαυρομμάτι συνεχίζονται εντατικά

Τα γυρίσματα ΘΑ γίνουν στο Μαυρομμάτι Ιστορική έδρα του Δήμου
proves Mavrommati kanali Voulis Milwnas slide

 Μετά από αίτημα προς τον Δήμο Μουζακίου του καναλιού της Βουλής για την διεξαγωγή στο Μαυρομμάτι της εκπομπής του κ. Χρήστου Μυλωνά «Από τόπο σε τόπο», ο Δήμαρχος του Δήμου Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης συμφώνησε για την διεξαγωγή της μετά και από συνεννόηση με την Πανθεσσαλική στέγη Αττικής [Στ. Κούτρα] και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» [Δ. Γιώτη]. Ο Δήμαρχος κατανοώντας απόλυτα τη σημασία μιάς τέτοιας εκπομπής για την τουριστική προβολή του Δήμου μας η οποία θα είναι αφιερωμένη ως επί το πλείστον στον μέγιστο Γ. Καραϊσκάκη με την ευκαιρία των 200 χρόνων από το 1821 ΕΛΛΑΔΑ 2021 αλλά και την προβολή των σημαντικών Αρχαιολογικών και Θρησκευτικών μνημείων του Δήμου  συναίνεσε [προς τιμή του] και βοήθησε τα μέγιστα όπου και όπως χρειάζονταν για τα γυρίσματα της εκπομπής από το κανάλι της βουλής.

Τα γυρίσματα ΘΑ γίνουν στο Μαυρομμάτι Ιστορική έδρα του Δήμου γενέτειρα του Γ. Καραϊσκάκη στην πλατεία μας με την συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου αποτελούμενο από 40 χορευτές και χορεύτριες.

Για την ιστορία να αναφέρω τα ονόματα των τοπικών οργανοπαιχτών και τραγουδιστών που θα παίξουν και θα τραγουδήσουν στην εκπομπή:

Χρυσόστομος Μητροπάνος, Άρης Ντίνας, Χρίστος Κιτσόπουλος, Βασίλης Κωσταρέλος, οι αδελφοί Δ. και Ν. Γ. Καραβίδα [βιολί, κλαρίνο] Γιάννης Σερίφης, Γ. Αθανασιά, Στ. Ευαγγελάκης.

Αυτά προς ενημέρωση του κόσμου, με ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον δήμαρχο κ. Θεοφάνη Στάθη της κ. Ελένης Ρούσα προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Αθλητισμός Πολιτισμός Νεότητα» και του Αντιδημάρχου κ. Ν. Πούπη για την βοήθειά τους στην διεξαγωγή της  εκπομπής .

Ο Πρόεδρος

Δ. Γιώτης


proves Mavrommati kanali Voulis Milwnas 2

proves Mavrommati kanali Voulis Milwnas 3

proves Mavrommati kanali Voulis Milwnas 4 proves Mavrommati kanali Voulis Milwnas 5




Total
0
Shares
Previous Article
wifi sofades kafasi

Αναβαθμίζεται το ελεύθερο internet στο Δήμο Σοφάδων

Next Article
aerostato Limni Plastira slide

Εναέριος χορός από αερόστατο πάνω από την λίμνη Πλαστήρα.