Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οι Παλαίμαχοι Μαγούλας νίκησαν τους Σαντορινιούς!

magoula Santorini

 Όμορφο ποδόσφαιρο απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν χτες  στο Γήπεδο Μαγούλας στον  Κυριακάτικο παιχνίδι μεταξύ των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Μαγούλας και της Θύελλας Καμαρίου Σαντορίνης.

Πριν την αναμέτρηση προηγήθηκε τελετή βράβευσης με αναμνηστικά που αντάλλαξαν μεταξύ τους οι αντίπαλοι μέσα σε ένα άριστο κλίμα χαράς και κεφιού μιας και ο αγώνας ήταν μια καλή ευκαιρία να ξαναβρεθούν παλιοί φίλοι και συμπαίχτες και να ανταλλάξουν τα νέα τους, να αναπολήσουν το ένδοξο παρελθόν και φυσικά …να τεστάρουν τις δυνάμεις τους.

 Ιδιαίτερη μνεία δε.. στους Αρβανίτη και Γκόλια για τη γενικότερη προσφορά τους στο ποδόσφαιρο!

Η Σέντρα στις 3.00 μ.μ. και στον απόηχο του σφυρίγματος του διαιτητή για έναρξη του αγώνα …ξεχύθηκαν με αξιοζήλευτη ενέργεια στο γρασίδι.

Στο α’ ημίχρονο ο αγώνας ήταν αμφίρροπος. Και οι Μαγουλιώτες και οι Σαντορινιοί το πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και αμφότεροι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για σκοράρισμα. Είδαμε εναλλαγές μπάλας, πάσες….ξυράφι, δολοφονικά σουτ και στενά μαρκαρίσματα.Το στενό πρέσινγκ και των δύο αντιπάλων ..τους έστειλε στα αποδυτήρια με ισόπαλο μηδενικό σκορ.

Στην επανάληψη όμως η πλάστιγγα έγειρε προς τους Μαγουλιώτες.Είχαν περισσότερη κατοχή μπάλας έκλειναν τους διαδρόμους με άμυνα ….τείχος και πέτυχαν τελικά να ανοίξουν το σκορ στο 55′ ( 1-0)με τον Παλάντζα που ήταν και ο τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Για την ομάδα της Μαγούλας …Τσιφούλης, Καλυβιώτης ,Τσεκούρας.και ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης έδωσαν ρέστα …Χωρίς αυτό να μειώνει στο ελάχιστο την απόδοση και τη γενική εικόνα και των δυο συνόλων…όλοι τους ήταν υπέροχοι.

Η σύνθεση των ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ήταν:

Βακουφτσής, Μούντζιας, Τσιφούλης, Γκόλιας, Πολύζος, Τσεκούρας, Παύλου, Φιλίππου,Καλυβιώτης, Στάθης.

Με αλλαγές….Καρδιτσιώτης, Μάνος, Μάγγας, Παλάντζας, Τσιώνας, Αντωνίου, Βάγγας, Κουλαξής, Κουρής.

Και οι ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ:

Φέγγης, Μυλωνάς, Πελέκης, Κυπριάδης, Ρούσσος, Χάλαρης Αντώνης, Φύτρος, Βλαβιανός, Φουστέρης, Καρράς, Χάλαρης Σπύρος.

Με τη λήξη του αγώνα οι αντίπαλοι φωτογραφήθηκαν, αστειεύτηκαν και αντάλλαξαν ευχές και χαμόγελα χαιρέτισαν τους παρευρισκόμενους και μετέβησαν σε ταβέρνα της περιοχής για το Τρίτο ημίχρονο….φαγητό ,ποτό, διασκέδαση…

Για άλλη μια φορά οι δαιμόνιοι  Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Μαγούλας, Τσεκούρας και Καρδιτσιώτης διοργάνωσαν με φίλους, γνωστούς,συγγενείς και τοπικούς παράγοντες της Μαγούλας μια όμορφη ποδοσφαιρική αναμέτρηση στην οποία ξεσκόνισαν τις μπαλαδόρικες ικανότητές τους και άδραξαν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο παρέα με εκλεκτούς ανθρώπους και …..τις ένδοξες αναμνήσεις τους.

Και όσο για τον επόμενο αγώνα που θα διοργανώσουν;;;;;;

Κάτι πήρε το αφτί μου για τους Παλαίμαχους του Παναθηναϊκού….αλλά κάνω πως δεν το γνωρίζω. Το σίγουρο είναι πως αν και όταν …συμβεί θα βρίσκομαι μέσα από τη σίτα και θα το απολαμβάνω!!!

Ιωάννα Κρίκου



[RPG id=115631]




Total
0
Shares
Previous Article
rafailia apostoloy

9η στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της IPC η Καρδιτσιώτισσα Ραφαηλία Αποστόλου

Next Article
Rachita Magoula slide

Το Γυμνάσιο –Λ.Τ Μαγούλας στην Ρουμανία.