Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πύλης

 Μετά την παραίτηση των Αντιδημάρχων του Δήμου Πύλης, κ.κ. Τόλια Νικολάου – Κρούπη Κωνσταντίνου –Ζιάκα Σταύρου – Βύρωνα Κατσίβελου και Καλαμαρά Στέφανου, ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας, αποδέχθηκε την παραίτηση τους και  προχώρησε σε απόφαση αντικατάστασης τους.

Ευχαρίστησε όλους και τον καθένα ξεχωριστά,  για την διάθεση και τον χρόνο που έδωσαν, με σκοπό  την υπηρεσία των δημοτών, τόνισε δε ότι δεν σταματά εδώ η προσφορά τους  αλλά συνεχίζεται μέσα από την καθημερινότητα και μέσα από την βοήθεια που πρέπει να έχουν οι συνεχιστές του έργου τους, οι νέοι Αντιδήμαρχοι.

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πύλης είναι οι παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας:

  1. Ο  κ.Ευάγγελος ΑλέκοςΑντιδήμαρχος Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,
  2. Ο  κ.Χαντζής Σωτήριος, Αντιδήμαρχος Τεχνικών  Έργων & Πολεοδομίας,
  3. Ο κ.Παύλος ΜπόμποραςΑντιδήμαρχος Καθημερινότητας (Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής),
  4. Ο κ.Βησσαρίων (Άρης) ΤζάνηςΑντιδήμαρχος Τουρισμού – Πρόνοιας – Υγείας  και Αθλητισμού,
  5. Ο κ.Κωνσταντίνος ΜπαλατσούκαςΑντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτισμού.

Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαράβας, σίγουρος για την αποτελεσματικότητα και των νέων Αντιδημάρχων τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους και τους θύμισε να μην ξεχνούν ποτέ ότι σε όλες τις αποφάσεις τους να έχουν στο μυαλό τους το «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Pili-antidimarxoi-1

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΗΣ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

     Με την συμπλήρωση της θητείας μου, ως αντιδημάρχου του Δήμου Πύλης, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Δήμαρχο κ. Κώστα Μαράβα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Τον Αύγουστο του 2014, ο Δήμαρχος κ.Μαράβας με όρισε αντιδήμαρχο περιβάλλοντος, καθαριότητας και ποιότητας ζωής. Ο τομέας της καθαριότητας είναι από τους πιο δύσκολους τομείς για έναν επαρχιακό Δήμο και πιστεύω ότι επιτέλεσα με επιτυχία το έργο που μου ανατέθηκε.

     Επίσης, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους αντιδημάρχους για την γόνιμη συνεργασία που είχαμε, το δημοτικό συμβούλιο, τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου, τις προέδρους και τους προέδρους των Τοπικών Διαμερισμάτων, τους διευθυντές των υπηρεσιών του Δήμου μας, τους προϊσταμένους, τους υπαλλήλους του Δήμου, τον υπεύθυνο του Γραφείου κίνησης κ. Κ. Μαργαρίτη, τον υπεύθυνο των εργαζομένων στην καθαριότητα κ. Γ. Καζαντζίδη. Ιδιαίτερα, θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους, τους χειριστές  και οδηγούς στον τομέα καθαριότητας. Επίσης, ευχαριστώ θερμά τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων κ. Παπαπολύκαρπο, τον προϊστάμενο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλης κ. Καραΐσκο  και όλους τους πυροσβέστες του τοπικού κλιμακίου. Για την πολύτιμη συνδρομή τους ευχαριστώ τον κ. Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Πύλης, τον Υποδιοικητή και όλους τους αστυνομικούς του τμήματος. Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τα τοπικά Μ.Μ.Ε, έντυπα και ηλεκτρονικά, για την ενημέρωση που προσέφεραν στους Τρικαλινούς πάνω σε θέματα του Δήμου Πύλης. Συγκεκριμένα, ευχαριστώ τους δημοσιογράφους Ματθαίο Μπίνα, την κ. Νιζάμη, τον κ. Αργυρούση και τον κ.Παπαγεωργόπουλο. Τέλος, μέσα από την καρδιά μου επιθυμώ να ευχαριστήσω όλες τις συνδημότισσες και όλους τους συνδημότες για την στήριξη που μου έδωσαν ώστε να επιτελέσω με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο το έργο μου.

      Εύχομαι καλή επιτυχία στους νέους αντιδημάρχους, στον Δήμαρχο κ. Μαράβα και στην Δημοτική μας ομάδα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΙΑΚΑΣ

π. αντ/χος καθαριότητας

Δήμου Πύλης




Total
0
Shares
Previous Article

Ξεκινά το 1ο Τουρνουά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Δ. Πύλης "ΠΟΡΤΑΪΚΟΣ"

Next Article

Τη χαριστική βολή δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική περιφέρεια