Οι “Μουσικοί Βοηθοί του Άη Βασίλη” από το Δ.Ω.Κ. στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας


 Οι “Μουσικοί Βοηθοί του Άγιου Βασίλη”, του αγαπημένου των παιδιών που αποτελούνται από σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στις 12π.μ., παρουσίασαν ένα εορταστικό πρόγραμμα με τραγούδια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας.

Προσκεκλημένα από το Σύλλογο Γονέων του σχολείου, έδωσαν τη δική τους μουσική νότα σ΄αυτές τις γιορτινές μέρες, που χωρίς μουσική, τραγούδι και  κάλαντα θα ήταν άχρωμες. Ακούστηκαν  μελωδίες γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών όπως Άγια Νύχτα,Τρίγωνα Κάλαντα,Χιόνια στο καμπαναριό,Ποιό νά’ναι αυτό το μικρό παιδί,Κάλαντα Πρωτοχρονιάς και άλλα .

Μέσα σε άκρως χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, μουσικοί, διασκεδαστές, μαθητές, δάσκαλοι και γονείς έζησαν ευχάριστες στιγμές, τραγουδώντας και μοιράζοντας ευχές για καλή χρονιά  με υγεία για όλους . Οι “μουσικοί βοηθοί  του Αι Βασίλη” είναι οι παρακάτω σπουδαστές του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  (ΔΟΠΑΚ): Δαμιανή Κακαργιά ,τραγούδι -κρουστά ,Κωνσταντίνα Πολύζου :πιάνο-  τραγούδι  -κρουστά, Νικόλαος Κεφσερίδης, τραγούδι -κρουστά και Φώτης Τσίπρας, πιάνο-  τραγούδι  -κρουστά.

Τους σπουδαστές συνόδευσε η ειδική καθηγήτρια του Δ.Ω.Κ. Γιώτα Καραγιάννη.


Total
0
Shares
Previous Article

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

Next Article

Παρουσιάστηκε σε ημερίδα το Σχέδιο Δράσης της Περιφερειακής Στρατηγικής Καινοτομίας για την Έξυπνη Εξειδίκευση

Total
0
Share