Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οι δημότες επιλέγουν το νέο λογότυπο του Δήμου Μουζακίου

neo logotypo dimos mouzakiou

 

Ο Δήμος Μουζακίου αποκτά νέα ταυτότητα και νέο λογότυπο σηματοδοτώντας το πέρασμα σε μία νέα εποχή, που είναι απόλυτα συνυφασμένη όμως τόσο με το παρελθόν, όσο και με το μέλλον του Δήμου μας. Τα σύμβολα που απεικονίζονται, εκφράζουν ιδέες και αξίες με δύναμη και όραμα.

Επιλέξαμε λοιπόν την εξέχουσα μορφή της Ελληνικής Επανάστασης τον Γεώργιο Καραϊσκάκη καθώς και το βυζαντινό μνημείο του κάστρου του Φαναρίου να συνδεθούν με τη γέφυρα του παρελθόντος και του μέλλοντος, που συμβολικά απεικονίζεται με τη γέφυρα του Παμίσου και το φαράγγι του Μουζακίου. Ένα ιστορικό παρελθόν συναντά ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Το νέο λογότυπο του Δήμου μας πέρα από συμβολικό είναι σύγχρονο και στα σωστά πρότυπα και χαρακτηριστικά για την εφαρμογή του.

Θα χρησιμοποιείται σε κάρτες, επιστολές, αναφορές, έντυπα προβολής, ιστοσελίδα του Δήμου, κοινωνικά δίκτυα και πολλές ακόμη εφαρμογές.

Παραθέτουμε κάποιες προτάσεις και περιμένουμε την γνώμη σας, ώστε να αποτελέσει η απόφαση των πολλών κριτήριο ανάδειξης του ενός που θα εκπροσωπεί το Δήμο μας εφεξής.

Σας καλούμε όλους να γίνετε πρεσβευτές του τόπου μας και με το νέο σήμα να μεταφέρουμε μέσα αλλά και έξω από τα όρια του Δήμου μας την νέα ταυτότητα του Δήμου Μουζακίου!

Τέσσερα σημαντικά τοπικά σύμβολα ενώνονται για να αναδείξουν την Ιστορία, την Παράδοση, τον Πολιτισμό και την φυσική ομορφιά του Δήμου μας!

Ο Δήμαρχος Μουζακίου
Φάνης Στάθης

Διαδικασία: Πατώντας το παρακάτω λινκ μπορείτε να επιλέξετε λογότυπο:

Φόρμα επιλογής νέου λογότυπου




Total
0
Shares
Previous Article
ΝΕ ΚΙΝΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΝΕ ΚΙΝΑΛ Καρδίτσας: Διάλογος εν όψει της ιδεολογικής και πολιτικής συνδιάσκεψης

Next Article
Όλα έτοιμα για το 36ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας - Το πρόγραμμα

Επιμορφωτικές συναντήσεις στο πλαίσιο του 36ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…