Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οι δήμοι Καρδίτσας και Λίμνης Πλαστήρα προωθούν  διαδημοτική συνεργασία για το ποδήλατο

τσιακος νανος1

Συνάντηση Βασίλη Τσιάκου και Παναγιώτη Νάνου για θέματα κοινού ενδιαφέροντος

Το δήμαρχο Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο επισκέφθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Παν. Νάνος.

Στη συνάντηση οι δυο δήμαρχοι συζήτησαν αρχικά τη δυνατότητα διαδημοτικής συνεργασίας για το ποδήλατο σε μια προσπάθεια περαιτέρω ανάδειξης της περιοχής μας ως περιοχή φιλική για τους ποδηλάτες. Στη συζήτηση υπήρξε συμφωνία προώθησης της συνεργασίας και δέσμευση για τη συγκρότηση ομάδας εργασίας.

Να σημειωθεί ότι μια οπτική της διαδημοτικής συνεργασίας είναι να αναπτυχθεί στο πεδινό τμήμα το ποδήλατο καθημερινής χρήσης και στο ορεινό το ποδήλατο βουνού. Επίσης συζητήθηκε το ενδεχόμενο, χάραξης ποδηλατικών διαδρομών που θα συνδέουν τους δύο δήμους όπως και η ανάδειξη ποδηλατικών διαδρομών παραλιμνίως ή και έξω από τη οροπέδιο της Νεβροπόλεως με στόχο να αυξηθούν οι επιλογές που θα έχουν για να κινηθούν οι ποδηλάτες.

Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε είναι η κάλυψη της υδροδότησης του οικισμού του Αγ. Αθανασίου από τη ΔΕΥΑΚ απόφαση η οποία αναμένεται να υλοποιηθεί σε αγαστή συνεργασία  με την επιχείρηση ύδρευσης.

Τέλος Βασίλης Τσιάκος και Παναγιώτης Νάνος αντάλλαξαν απόψεις για γενικότερα θέματα που αφορούν στην αυτοδιοίκηση.




Total
0
Shares
Previous Article
kotsos

Παρέμβαση Γ.Κωτσού για μετατάξεις ΑΣΣΥ-ΕΜΘ-ΕΠΟΠ της Πολεμικής Αεροπορίας κατόχων πτυχίου ΑΕΙ

Next Article
agorastos

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης  κήρυξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός Αρδάνι, Παλαιόπυργο και Ρίζωμα του Δήμου Τρικκαίων