Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οι Χορευτικοί Σύλλογοι στηρίζουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου Καρδίτσας

Οι Χορευτικοί Σύλλογοι στηρίζουν τις εκδηλώσεις ενίσχυσης των κοινωνικών δομών του Δήμου Καρδίτσας

Θα εμφανιστούν και θα χορέψουν στην συναυλία δημοτικού τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί στις 16/9 στο Δημοτικό Στάδιο

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των χορευτικών συλλόγων του Δήμου Καρδίτσας στο κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής των διήμερων εκδηλώσεων που προγραμματίζει στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο ο Δήμος για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε τρόφιμα και την ενίσχυση της Δανειστικής Φροντιστηριακής Βιβλιοθήκης σε φροντιστηριακά βιβλία.

Για την καλύτερη προετοιμασία των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/9 στο Δημαρχείο συνάντηση της  Οργανωτικής Επιτροπής με τους εκπροσώπους των χορευτικών συλλόγων, στην οποία συμμετείχε και ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος.

Ο Δήμαρχος εξήρε την προσπάθεια των μελών της οργανωτικής επιτροπής για το στήσιμο των εκδηλώσεων και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των συλλόγων  για την ευαισθησία τους και τη θετική ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα να συμμετέχουν σ’ αυτές. Υπογράμμισε επίσης οτι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε  ανάγκη τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη και οι εκδηλώσεις αυτές δίνουν, όπως είπε, την ευκαιρία και τη δυνατότητα να εκφραστεί η  αλληλεγγύη της τοπικής κοινωνίας προς τους συμπολίτες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις  ανάγκες τους.

Να σημειωθεί οτι σύμφωνα με το πρόγραμμα του διημέρου των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται στο Δημοτικό Στάδιο, την  Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με ελαφρολαϊκό-λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα και την  Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου συναυλία δημοτικού τραγουδιού, όπου και θα συμμετέχουν οι σύλλογοι με τα μέλη τους τόσο χορεύοντας, όσο και προσφέροντας τρόφιμα και βιβλία για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου.

karditsa_xoreytika_2

karditsa_xoreytika_1




Total
0
Shares
Previous Article

Ανενεργός ο επενδυτικός νόμος του ΣΥΡΙΖΑ

Next Article

Το Διευθυντή Υδάτων κ. Σουλιώτη συνάντησε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός

Related Posts