Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οι αστυνομικοί στην Καρδίτσα τίμησαν τους αστυνομικούς ήρωες!

Την Κυριακή το πρωί στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου στους Αγ. Αναργύρους Κρανιάς Μουζακίου Καρδίτσας, τελέσθηκε σε κλίμα συγκίνησης το ετήσιο μνημόσυνο για τους Αστυνομικούς που έπεσαν στο καθήκον.  

“Εκτός από το Υπηρεσιακό καθήκον έχουμε Ιερό χρέος να τιμήσουμε και να θυμηθούμε τους Συναδέλφους μας, που έφυγαν από κοντά μας.  Και αυτό το «Ιερό Καθήκον» δεν μας υποχρεώνει κανείς, αλλά κινούμαστε από την απέραντη ΑΓΑΠΗ. Γιατί αυτός που αγαπά τον Θεό, αγαπά όλους τους ανθρώπους και τους ζωντανούς και τους κεκοιμημένους” είπε μεταξύ άλλων ο π. Νικόλαος Αρχιφύλακας και Κληρικός του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ. και πρόσθεσε «Μόνον ο Θεός μπορεί να ισορροπήσει την απώλεια ενός προσώπου γιατί τι μπορείς να δώσεις σε έναν ετοιμοθάνατο, χρήματα; Τι να τα κάνει αφού σε λίγο πεθαίνει ή τι μπορείς να δώσεις στην μάνα η οποία έχασε το γιό της αντάξιο αυτής της απώλειας;  Μόνον ο Θεός μπορεί να ισορροπήσει αυτήν την κατάσταση και να φέρει Ειρήνη στην ψυχή».

Κλείνοντας ευχήθηκε να μην υπάρξουν άλλοι αιφνίδιοι θάνατοι στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και αιτήθηκε ο θεσμός του Ιερέα Συνεργάτου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας να γίνει ακόμη πιο ζωντανός με μόνο σκοπό να επιλύονται προβλήματα και να αποφεύγονται οι τραγικές καταστάσεις του τερματισμού της ζωής με αυτοχειρία.

Στην τιμή στους Ήρωες παρίστατο ο Δ/ντης της Δ.Α. Καρδίτσας Ταξίαρχος Κος Καραπιπέρης Βασίλειος ενώ τίμησαν με την Παρουσία τους ο Αν/της Δ/της του Α.Τ. Μουζακίου και Πρόεδρος της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας Υ/Α΄ ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος, ο Δ/της του Τ.Τ. Καρδίτσας και Πρόεδρος τις Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Α/Α΄ ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ Σωκράτης, ενώ εκπροσώπησαν την Π.Υ. Καρδίτσας ο Αντ/χος Κος ΚΟΚΩΝΗΣ Χρήστος και την Π.Υ. Μουζακίου ο Πυραγός Κος ΠΑΠΠΑΣ Γεώργιος, καθώς Αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Δ.Α. Καρδίτσας, Συνταξιούχοι, και μέλη οικογενειών που έχασαν πρόσφατα Αστυνομικό.

astynomikoi epimnhmosynh dehsh 5

astynomikoi epimnhmosynh dehsh 2

astynomikoi epimnhmosynh dehsh 3

astynomikoi epimnhmosynh dehsh 4




Total
0
Shares
Previous Article

Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας: Συνάντηση εργασίας με θέμα "Δασικοί Χάρτες - Προβλήματα και Λύσεις"

Next Article

Με μεγάλη επιτυχία το αποκριάτικο πάρτυ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου