Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οι απανταχού Αργιθεάτες – είμαστε και πολλοί και σε όλες τις πόλεις Θεσσαλίας !

Ανοιχτή Επιστολή: Να αφεθούν απερίσπαστα τα στελέχη της ΔΤΕ Καρδίτσας για έργα οδικής ασφάλειας - Συντήρησης Δρόμων - Σταθερό οικονομικό όφελος έχουν οι οικιακοί καταναλωτές στις περιοχές εγκατάστασης αιολικών πάρκων - Όψιμοι πανηγυρισμοί για Φράγμα-Λίμνη Σμοκόβου! Για το φράγμα Μεσοχώρας Τρικάλων - του Μουζακίου και της Συκιάς Καρδίτσας: ΟΥΔΕΝ - Έργα Μεταφοράς νερών Αχελώου: Η μόνη λύση για την Θεσσαλία για αποτροπή Σαχαροποίησης κάμπου και απογείωση ορεινής Αργιθέας !!! - «Κλείδωσε» η χρηματοδότηση για άσφαλτο στα Ρόγκια - Όρια Ν. Ευρυτανίας και Στέγαστρο Μ. Σκάλα - Οι νέοι Κοινοτάρχες ας μεριμνήσουν για οδοντιατρική περίθαλψη παιδιών - γυναικών - υπερηλίκων - Τακτική Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας - Η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα απαντήσουν; - Η 8η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα για τις Γυναίκες δεν θα γιορταστεί φέτος - 80 ημέρες έως 31-12-23: Πώς θα πορευθεί η πληγωμένη Θεσσαλία χωρίς ισχυρή περιφερειακή ηγεσία; - Η Θεσσαλία ξανά στο προσκήνιο - Ισότιμος Εταίρος στο Σχέδιο Ανασυγκρότησης - Ανθεκτικότητας! - Δ. Παπακώστας: Οι ελεύθεροι Θεσσαλοί δεν πείθονται από απερχόμενο περιφερειάρχη - Κυριακή ψηφίζουν αλλαγή - νέα αρχή! - Θεσσαλία: Θέλουμε πρόοδο - ασφάλεια και νέα Ηγεσία στην Περιφέρεια με Γνώση - Ενότητα - Η κάλπη περιφερειακών αιρετών κρύβει εκπλήξεις στις 8-10-23 για το μέλλον της Θεσσαλίας & Θεσσαλών! - Δημήτρης Παπακώστας: Αναμόρφωση συστήματος Διακυβέρνησης Δήμων - Περιφερειών - «Θέατρο παραλόγου» με τη γέφυρα «Αργύρη» - Σωστά ενεργεί το Υπουργείο Υποδομών: Σύγχρονη Γέφυρα ΤΩΡΑ στον άξονα προς Άρτα - όχι πτυσσόμενη προσωρινή Μπέλευ - Δημήτρης Παπακώστας: Οι Αργιθεάτες ανά τη Θεσσαλία αξίζουν την φροντίδα και του ορεινού Δήμου Αργιθέας, της πατρίδας τους! - Έξι 24ωρα (150 ώρες) ως την e-κατάθεση ψηφοδελτίων ενόψει τοπικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 - Στροφή κατοίκων πόλεων για διακοπές στα ορεινά! - Έργα Ασφάλτου από ΤΕΚ ΑΕ στην επαρχιακή οδό 9 «Βραγκιανά (διασταύρωση) - Β' Μάραθο - Λίμνη - ΙΜ Σπηλιάς» απαιτείται ... θαύμα!!! - Τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΕ Καρδίτσας εκφράζουν οι ακραίες θέσεις για έργα ΑΠΕ του ‘Υπευθύνου’ Περιβάλλοντος; - Τις πταίει; Για μη παραγωγή έργων στον ορεινό Δήμο Αργιθέας; - Περιφερειακός σύμβουλος Πλειοψηφίας αποχωρεί λόγω απαρχαιωμένου οδικού δικτύου στο Πήλιο - Δημήτρης Παπακώστας

Οι απανταχού Αργιθεάτες – είμαστε και πολλοί και σε όλες τις πόλεις Θεσσαλίας !

Στην σημερινή παρέμβαση του ο Έμπειρος Αυτοδιοικητικός Φώτης Αλεξάκος – και σταθερός φίλος της ορεινής Πατρίδας μας και των Αργιθεατών, επισημαίνει πράγματα προς τους άρχοντες της Περιφερειακής Αρχής που φανερώνουν την επί σειρά ετών κωλυσιεργία (κοινώς: μπάλα στην εξέδρα …), την ανεπάρκεια κάποιων Αιρετών της ΠΕ Καρδίτσας, την έλλειψη πολιτικής βούλησης – όπως υπογράμμισε ενώπιον του Τοπικού Αντιπεριφερειάρχη Κ. Νούσιου και ο Δήμαρχος Αχελώου (2007-10) Θανάσης Μ. Οικονόμου σε συγκέντρωση στα Βραγκιανά 22)8)2020 ενώπιον πολλών Βραγκιανιτών, του Δημάρχου και Αντιδημάρχων Αργιθέας.

Σε εκείνη την συγκέντρωση – ο ίδιος ο κ Νούσιος επικαλέστηκε ότι έγινε επικαιροποίηση του προϋπολογισμού του έργου στα 2.400.000€ Περίπου – (από 4,4 εκατ €).
Δεν ειπώθηκε τίποτα για απαλλοτριώσεις κλπ.

Άλλωστε όλοι οι παρόδιοι έχουν καταθέσει Υπεύθυνες Δηλώσεις (ασχολήθηκαν με θέμα: Νίκος Γ. Χαντζης – Β. Δ. Στάθης και Γιάννης Β. Μπαμπάτσικος, σημερινός επικεφαλής της Αντιπολίτευσης ΔΣ Αργιθέας και ίσως μας διαφεύγουν άλλοι).

• Ο Συνδυασμός της σημερινής Συμπολίτευσης στο ΠΣ έλαβε υψηλό ποσοστό ψήφων στην Αργιθέα από το 2010 έως εκλογές 2019.
•• Αργιθεάτες δεν είναι μόνο οι 4000 (τέσσερις χιλιάδες) ψηφοφόροι των 20 ορεινών κοινοτήτων μας, αλλά και άνω των 10.000 που ψηφίζουν σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλο.
••• Με δραστήρια παρουσία στην τοπική οικονομία, δημόσιους φορείς και σχολεία.

Όποιος ή όσοι …υποτιμούν τη δύναμη των χιλιάδων Αργιθεατών, μόνιμων και της διασποράς, θα εκπλαγούν πολύ σύντομα !

Το «Λόμπυ των Αργιθεατών» – των Βραγκιανιτών – Μαραθιωτών – Καταφυλλιωτών – Αργυρατών – Γρυμπιανιτών είναι και ισχυρό και ενωμένο !

Από τη δήλωση του ίδιου του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ότι επισπεύδεται η νέα επικαιροποίηση των προϋπολογισμών των έργων:

1.Ασφαλτόστρωση Δρόμου Ρογκίων – όρια Ευρυτανίας (6 χλμ).

2. Ασφαλτόστρωση Δρόμου Αργυρίου – όρια Αιτωλίας (5 χλμ), πέρασαν 45 μέρες (από τέλη Δεκεμβρίου 2021).

Οι κάτοικοι, οι δημότες, οι μικροί μαθητές μας αναμένουν την θετική εξαγγελία : χρηματοδότηση – δημοπράτηση έως Μάρτιο 22, του Ευαγγελισμού ….

Το τι γίνεται στην Δ/νση Τεχνικών Έργων Καρδίτσας είναι μείζον πολιτικό πρόβλημα με το οποίο ας ασχοληθούν υψηλά ιστάμενοι Πολιτικοί ….η κοινή γνώμη όμως και γνωρίζει πολλά ….σκοτεινά σημεία και βοά !

Όσοι δεν το νοιώθουν, ας υποστούν και τις συνέπειες …

*Τα ορεινά χωριά Αχελώου δικαιούμαστε τα βασικά αγαθά, όπως όλοι οι Θεσσαλοί !
* Προσβασιμότητα ασφαλή – Επικοινωνία – Μετακίνηση Μαθητών χωρίς κινδύνους.

Πίστη μας είναι ότι ο Κ. Αγοραστός θα σταθεί στο πλευρό του δίκιου μας, στην πλευρά των μαθητών και κτηνοτρόφων μας που δεινοπαθούν καθημερινά σε λασπόδρομους, θα επισκεφθεί τα Βραγκιανά και θα εξαγγείλει την άμεση προώθηση – λύση !

Δημήτρης Παπακώστας
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Ο Δήμος Μουζακίου καθαρίζει από σκουπίδια και απόβλητα το δημοτικό δάσος

Ο Δήμος Μουζακίου καθαρίζει από σκουπίδια και απόβλητα το δημοτικό δάσος

Επόμενο άρθρο
Ψήφισμα της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Τρικάλων για το θάνατο του Παναγιώτη Διαμαντόπουλου

Ψήφισμα της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Τρικάλων για το θάνατο του Παναγιώτη Διαμαντόπουλου