Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οι Απανταχού Καρδιτσιώτες και Μαυρομματιανοί τιμούν τον Γεώργιο Καραϊσκάκη

Οι Απανταχού Καρδιτσιώτες και Μαυρομματιανοί τιμούν τον Γεώργιο Καραϊσκάκη

 

ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΑΝΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821, ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών και ο Σύλλογος των Απανταχού Μαυρομματιανών «Ο Καραϊσκάκης» ανακοινώνουν ότι την Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 και ώρα 11.30’ π.μ. θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση τιμής στο Μνημείο όπου φυλάσσονται τα οστά του Καρδιτσιώτη Αρχιστράτηγου, Γεωργίου Καραϊσκάκη, στο Νέο Φάληρο Αττικής (πλησίον Γηπέδου Ολυμπιακού «Γεώργιος Καραϊσκάκης» – σταθμός Η.Σ.Α.Π. «Νέο Φάληρο»).

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με επιμνημόσυνη δέηση, στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Πειραιώς & Φαλήρου, κ.κ. Σεραφείμ.

Για τη ζωή και το έργο του μεγάλου αυτού Ανδρός και Ήρωα της Επανάστασης του 1821 θα μιλήσει ο Πρέσβης επί τιμή κ. Περικλής Νεάρχου.

Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων των φορέων και των συλλόγων, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Καρδίτσας, από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθυλακκιωτών Καρδίτσας «Η Αγία Μαρίνα».

Θα αποδώσει τις δέουσες τιμές η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά, ενώ έχουν προσκληθεί οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές. 

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΗΡΩΑ ΤΟΥ 1821




Total
0
Shares
Previous Article
mathe pou pshfizeis

Σε λειτουργία η εφαρμογή Μάθε που Ψηφίζεις

Next Article
krania asteras 9

ΑΟ Κρανέας - ΑΟ Αστέρας 0-3 (video-φωτο)

Related Posts