Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ογδόντα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό ο Βασίλης Βούζας στο πρωτάθλημα Super League K-20

Ογδόντα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα Super League K-20, πάντα στον πάγκο του Ολυμπιακού, συμπλήρωσε την Κυριακή στη Βέροια ο Βασίλης Βούζας.

Ο έμπειρος τεχνικός που διανύει την 3η του σεζόν στους Νέους του Ολυμπιακού έφτασε τους 80 αγώνες έχοντας χάσει μόλις 2!

Την περίοδο 2014-15 όπου η ομάδα του Ολυμπιακού κατέκτησε το Πρωτάθλημα είχε σε 34 ματς, 29 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα ενώ την περίοδο 2015-16 όπου παρέμεινε στην κορυφή της Ελλάδος είχε σε 30 αγώνες 26 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Φέτος μετά από 16 αγώνες ο Ολυμπιακός έχει 14 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Στο σύνολο, σε 80 αγώνες στη Super League K-20 η ομάδα του Βασίλη Βούζα έχει 69 νίκες, 9 ισοπαλίες και 2 ήττες!

Επί των ημερών του η Κ-20 έχει δώσει και άλλα 11 παιχνίδια στο UEFA Youth League και έτσι θέλει ακόμη 9 για να φτάσει τα 100 επίσημα και στις δυο διοργανώσεις.

Πηγή: football-academies




Total
0
Shares
Previous Article

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Πύλης κ. Μαράβας για το υδροηλεκτρικό έργο Μεσοχώρας

Next Article

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Νίκαια λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Related Posts

paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…