Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οχτώ συλλήψεις για ναρκωτικά, κλοπές και παραβίαση του τελωνειακού κώδικα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, την Πέμπτη (08-06-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή Συνελήφθησαν, την Πέμπτη (08-06-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 22 και 40 ετών, διότι αφού παραβίασαν βοηθητική είσοδο υπόγειου οικήματος που λειτουργούσε ως σουπερμάρκετ, προέβησαν στην αποξήλωση καλωδίων χαλκού, συνολικού βάρους (33) κιλών και (375) γραμμαρίων. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα καλώδια, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη τριών ατόμων για κλοπή Συνελήφθησαν, την Τετάρτη (07-06-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς  της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, τρία άτομα και συγκεκριμένα ένας 30χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 37 και 46 ετών, διότι  κατελήφθησαν να μεταφέρουν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο μεγάλο αριθμό τροφίμων και καλλυντικών, απροσδιόριστης αξίας, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Τα κλοπιμαία και το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκαν. Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη, την Πέμπτη (08-06-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς   της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη αλλοδαπής για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη, την Τετάρτη (07-06-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.)Τρικάλων, μία 50χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν δύο χάρτινες συσκευασίες με ποσότητες κατεργασμένου καπνού, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, συνολικού βάρους (971) γραμμαρίων. Οι κατασχεθείσες ποσότητες καπνού θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Νομός Καρδίτσας στους 4 πρώτους νομούς της χώρας μας στην εμφάνιση κρουσμάτων καρκίνου

Next Article

Σ.Π.ΟΡ Τρικάλων: Ανάβαση στο Χαλικόβουνο από τη Δέση

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…