Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Όχι στην διάθεση του στρατηγείου της Λάρισας για την πολεμική επιχείρηση των ιμπεριαλιστών στην Ερυθρά Θάλασσα

Συγκροτήθηκε με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) Θεσσαλίας - Σε διαβούλευση το Σχέδιο για την προσαρμογή της Θεσσαλίας στην κλιματική αλλαγή - Όχι στην διάθεση του στρατηγείου της Λάρισας για την πολεμική επιχείρηση των ιμπεριαλιστών στην Ερυθρά Θάλασσα - Αίτημα των Περιφερειακών Συμβούλων της ΛΑ.ΣΥ. για την ζωντανή προβολή των Περιφερειακών Συμβουλίων - Πρώτη συνεδρίαση για το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Όχι στην διάθεση του στρατηγείου της Λάρισας για την πολεμική επιχείρηση των ιμπεριαλιστών στην Ερυθρά Θάλασσα

Μιλώντας στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας (1/2/24), ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης, Τάσος Τσιαπλές, κατήγειλε την κυβέρνηση, η οποία, διά στόματος του υπουργού Άμυνας, ανακοίνωσε την απόφασή της να παραχωρήσει το Στρατηγείο της Λάρισας, για την διοίκηση της πολεμικής επιχείρησης των Αμερικανονατοϊκών ιμπεριαλιστών στην Ερυθρά Θάλασσα.

Φαίνεται ότι αρκούσε το γεγονός ότι με την αποστολή φρεγάτας, αποφάσισε να στείλει προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στο “στόμα του λύκου” για την εξυπηρέτηση μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και των πολεμικών σχεδίων των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, τώρα αποφάσισε να κλιμακώσει επικίνδυνα την ελληνική εμπλοκή και καθιστώντας το λαό μας στόχο αντιποίνων!

Στο κάλεσμα που απεύθυνε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, να εκφράσει την αντίθεσή του στην απόφαση της κυβέρνησης για εμπλοκή της χώρας μας και στην διάθεση του στρατηγείου της Λάρισας, στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, τόσο η παράταξη της περιφερειακής αρχής του κ. Κουρέτα (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΜΕΡΑ25-Οικολόγοι), όσο και οι παρατάξεις του κ. Αγοραστού (Ν.Δ) και της κ. Τζανακούλη (προερχόμενης επίσης από τη Ν.Δ), δια της απόλυτης σιωπής τους, απέδειξαν ότι ταυτίζονται πλήρως με την κυβέρνηση.

2/2/2024
Total
0
Shares
Previous Article
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών

Next Article
kranias ntinas kitsopoulos mpolonia 1

Τρικαλινοί μουσικοί για δεύτερη φορά στην Μπολόνια της Ιταλίας

Related Posts