Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

“ΟΧΙ στη βία, ΝΑΙ στη φιλία”

.

 Την Τετάρτη 7 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στο Εσπερινό Γυμνάσιο-Λ.Τ Καρδίτσας εκδήλωση για την ενδοσχολική βία και τον σχολικό εκφοβισμό.

Με κεντρικό σύνθημα “ΟΧΙ στη βία, ΝΑΙ στη φιλία” έγιναν σχετικές αναφορές στο νοσηρό αυτό φαινόμενο και παρουσιάστηκαν λεπτομερώς οι μορφές, τα κίνητρα, τα αποτελέσματα για θύτες και θύματα, καθώς και οι τρόποι αντιμετώπισής του. Επίσης προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό και μοιράστηκε στους μαθητές έντυπο ερωτηματολόγιο.

Στη συνέχεια, οι μαθητές δημιούργησαν το “Δέντρο της Φιλίας”, ένα έργο κολάζ με ανάλογους συμβολισμούς.

Το καλλιτεχνικό δημιούργημα των μαθητών θα γίνει αφίσα και τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου θα καταγραφούν και θα δημοσιοποιηθούν.




Total
0
Shares
Previous Article

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο Ηλίας Σουλιώτης

Next Article

Αλλάζει όψη το Μουζάκι

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…