Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΟΑΕΔ: Αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας

oaed

Ο ΟΑΕΔ αποφάσισε την αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας που λήγουν στο χρονικό διάστημα από 18-03-2020 έως και 05-04-2020

 Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού και τη δραστική μείωση του συγχρωτισμού και συνωστισμού, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε την αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας που λήγουν στο χρονικό διάστημα από 18 Μαρτίου 2020 έως και 5 Απριλίου 2020, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του Οργανισμού.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 17.03.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΑΠΟ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

 Μένουμε σπίτι! Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού και τη δραστική μείωση του συγχρωτισμού και συνωστισμού, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε την αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας που λήγουν στο χρονικό διάστημα από 18 Μαρτίου 2020 έως και 5 Απριλίου 2020, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του Οργανισμού.

 Με αυτό τον τρόπο, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι που υποχρεούνται να ανανεώσουν το δελτίο ανεργίας τους κατά το παραπάνω διάστημα, δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε καμία ενέργεια ανανέωσης.

 Υπενθυμίζεται, πως η ανανέωση του δελτίου γίνεται είτε μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας του ΟΑΕΔ, είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

 Το μέτρο αυτό αποσκοπεί στην διευκόλυνση των ανέργων, στον περιορισμό των μετακινήσεων και στην αποφυγή συγχρωτισμού στα ΚΕΠ.


ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ




Total
0
Shares
Previous Article
dimos plastira1

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Δημιουργία νέας υπηρεσίας προς ηλικιωμένους:«Μείνετε σπίτι - Μείνετε ασφαλείς - Τηλεφωνήστε»

Next Article
astynomika metra troxaia

Η ΓΠΑΔ Θεσσαλίας εκπονεί ειδικό σχέδιο αστυνόμευσης.

Related Posts