Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται το Σάββατο (5 μ.μ.) τον πολύ φορμαρισμένο Χαρίλαο Τρικούπη

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται το Σάββατο (5 μ.μ.) τον πολύ φορμαρισμένο Χαρίλαο Τρικούπη

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται το Σάββατο (5 μ.μ.) τον πολύ φορμαρισμένο Χαρίλαο Τρικούπη

Ντέρμπι το Σάββατο στο Νέο Κλειστό της Καρδίτσας

Άλλο ένα κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι έχει μπροστά του ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, υποδέχεται τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου.

Ένα ξεχωριστό ματς, αφού θα συγκρουστούν οι δυο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Εννιά συνεχόμενες νίκες έχουν και οι δυο, με τον ΑΣΚ να βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή και τον Τρικούπη να έχει μόνο νίκες, μετά το ματς μεταξύ των δυο ομάδων για τον πρώτο γύρο, που έγινε εξ αναβολής στις 19 Ιανουαρίου!!!

Τότε, οι «κυανόλευκοι» είχαν περάσει σαν σίφουνας από το Μεσολόγγι, επικρατώντας με 51-77, αλλά η συνέχεια ήταν πολύ διαφορετική για την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ενισχύθηκε όσο καμία άλλη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προσθέτοντας δυο πολύ έτοιμους και έμπειρους παίκτες, παρουσιάζοντας ένα τελείως ανανεωμένο αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Εσθονός με ελληνικό διαβατήριο Στεν Σοκ, γιος του άλλοτε άσου του Παναθηναϊκού Τιτ Σοκ, προστέθηκε το Γενάρη στο ρόστερ και πραγματικά άλλαξε το… τσιπάκι, καθώς είναι με διαφορά ο πρώτος πασέρ του πρωταθλήματος με 11,3 ασίστ ανά αγώνα! Η έτερη χειμωνιάτικη προσθήκη, είναι ο ύψους 2.11 Γιάννης Σαχπατζίδης, ο οποίος επέστρεψε από τη Λάρισα για το δεύτερο γύρο στο Μεσολόγγι με το οποίο αγωνίστηκε σε Α2 και Α1 και με 10 πόντους και 7,5 ριμπάουντ ανά αγώνα, δίνει ύψος και δύναμη στη γραμμή των ψηλών. Οι δυο αυτοί παίκτες, κατάφεραν μαζί με το υπόλοιπο πολύ ποιοτικό ρόστερ και τον προπονητή Ηλία Μούτσιο να αλλάξουν τελείως την αγωνιστική εικόνα.

Απόδειξη των παραπάνω, οι εννιά συνεχόμενες νίκες που μετέτρεψαν το 5-6 σε 14-6 μέσα σε δυόμιση μήνες, με εμφατικές νίκες εντός κι εκτός έδρας. Ήδη έχει περάσει νικηφόρα από τον Αμύντα, την Καβάλα, το Μαρούσι, το Παγκράτι, το Ναύπλιο, ενώ στο Μεσολόγγι έχει επικρατήσει απέναντι σε Τρίτωνα, Φίλιππο Βέροιας και Κόροιβο.  Ήδη ο Τρικούπης με τις εννιά σερί νίκες βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ, ενώ θα παλέψει για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη θέση του την Τετάρτη, όταν και υποδέχεται σε εξ αναβολής αγώνα την Ελευθερούπολη.

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας έχει μπροστά του επομένως ένα ακόμη πολύ δύσκολο ματς, ένα ακόμη εμπόδιο για να φτάσει στο όνειρο και να κατακτήσει το μοναδικό στόχο της ομάδας, που είναι ο τίτλος του πρωταθλητή και η απευθείας άνοδος στη Basket League. Με έξι αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου, ο ΑΣΚ θέλει να διατηρηθεί εκεί όπου ακριβώς βρίσκεται σήμερα: στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Για να καταφέρει να φτάσει πρώτος στο τέρμα, πρέπει να πετύχει νίκες σε κρίσιμα και δύσκολα ματς και ένα από αυτά, είναι και ο αγώνας του Σαββάτου.

Με καλύτερο συμπαίκτη το φίλαθλο κόσμο

Η κούραση, οι τραυματισμοί μπαίνουν στην άκρη, μπροστά στο μεγάλο στόχο και σε αυτό το ματς, οι «κυανόλευκοι» ποντάρουν πολλά στην παρουσία του κόσμου και τη στήριξη των φιλάθλων.

Η εικόνα του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου την προηγούμενη Τετάρτη, ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, όλοι όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα εντυπωσιάσθηκαν από την παρουσία των φιλάθλων, όσοι ήταν εκεί έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές.

Και το Σάββατο, ο φίλαθλος κόσμος, ο καλύτερος συμπαίκτης της ομάδας, θα είναι εκεί, δίπλα στο Γιάννη Μπουρούση και τη μοναδική παρέα του, για να κάνει η ομάδα της πόλης μας, ένα πολύ μεγάλο βήμα για να φτάσει εκεί που αξίζει στον αθλητισμό της Καρδίτσας.




Total
0
Shares
Previous Article
Αλαλούμ Περιφερειαρχών και Κυβέρνησης για «Έργα Αχελώου» - Η Θεσσαλία τελικά χρειάζεται «πανάκριβα» φράγματα ή πεταμένα λεφτά όσα έχουν δαπανηθεί ως τώρα; - Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας, η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα δώσουν σύγχρονη λύση; - Στη Θεσσαλία Λίαν αμφίρροπη η μάχη: οι Θεσσαλοί μπορούν να εκλέξουν Νέα Περιφερειάρχη με ελευθερία χωρίς 'άνωθεν' εντολές! _ Ποιά τα αποτελέσματα εργολαβίας για ασφάλεια στα προφράγματα Συκιάς Αργιθέας; - Προς Υπουργείo Εσωτερικών: Προτάσεις για τροποποίηση ν. 4804/21 & 5043/23 ενόψει τοπικών εκλογών 8-10-23 Ο αλλοπρόσαλλος Καλλικράτης κατέκαψε τα Δερβενοχώρια… Το ΔΣ Αργιθέας να «σπάσει» την εσωστρέφεια: χρωστάει 7 παραστάσεις για διεκδίκηση αιτημάτων που έχουν βαλτώσει...

Κρουσματολογία» Κόβιντ19: Μήπως το παρακάνουμε ;

Next Article
Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Related Posts