Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας πέρασε και από το Μαρούσι – Βραβεύθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας πέρασε και από το Μαρούσι - Βραβεύθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας πέρασε και από το Μαρούσι και βλέπει πλέον τον «τελικό» της Τετάρτης (3 μ.μ.) με τον Τρίτωνα

Με Τρίτωνα την Τετάρτη 

Με ένα πολύτιμο ροζ φύλλο στις αποσκευές του, επέστρεψε από την Αθήνα ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας που νίκησε στο Μαρούσι με 74-79 και έγραψε το 19-1 στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Ο ΑΣΚ, κατάφερε να αντέξει την πίεση των γηπεδούχων και τη σκληρή τους άμυνα και να βγει αλώβητος,  επικρατώντας δίκαια και καθαρά σε ένα ψυχοφθόρο και απαιτητικό ματς.

Το +27 του πρώτου μέρους, έγινε μόλις +4 λίγα λεπτά πριν το φινάλε, όμως οι «κυανόλευκοι» βρήκαν και τις λύσεις και την ψυχραιμία για να ανακτήσουν το σαφές προβάδισμα και έφτασαν στην τελική νίκη.

Για πρώτη φορά μετά από τέσσερις αποτυχημένες απόπειρες, ο ΑΣΚ άλωσε το κλειστό του Αγ.Θωμά και έφτασε στους 39 βαθμούς στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας την ένατη εκτός έδρας νίκη του και την έκτη στην Αθήνα.

Βραβεύθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης

Παρών στο γήπεδο του Αμαρουσίου, ο Γιάννης Μπουρούσης δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω ίωσης, όμως ο Γ.Σ.Αμαρουσίου σε μια πολύ όμορφη χειρονομία, τίμησε τον Καρδιτσιώτη αθλητή για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό. Σε μια ξεχωριστή στιγμή, παιδιά των ακαδημιών του Γ.Σ.Αμαρουσίου παρέδωσαν την τιμητική πλακέτα στο Γιάννη, που χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο.

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας πέρασε και από το Μαρούσι - Βραβεύθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης

Όλη η προσοχή στο ματς με Τρίτωνα

Μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας βλέπει σίγουρα με πίστη και αισιοδοξία τη συνέχεια, όμως ταυτόχρονα, αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και με ρεαλισμό την πολύ δύσκολη συνέχεια.

Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, είναι ένας μαραθώνιος εκπλήξεων και ανατροπών, στον οποίο δοκιμάζεται η συνοχή και η συνέπεια της κάθε ομάδας. Γι αυτό και το παιχνίδι στο Μαρούσι είναι ήδη παρελθόν και πέρασε στην ιστορία, καθώς ο χρόνος είναι ελάχιστος και τα περιθώρια περιορισμένα για πανηγυρισμούς και εφησυχασμό.

Σε λίγες ημέρες, την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 3 μ.μ., οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται τον Τρίτωνα, ίσως στο πιο καθοριστικό ματς της μέχρι τώρα πορείας τους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Αθήνας βρίσκεται κι αυτή στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία και παίκτες με τεράστια εμπειρία, όπως ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Απόλλωνας Τσόχλας, διαθέτει την εμπειρία αλλά και το ταλέντο να διεκδικήσει κάθε νίκη και θα έρθει στην Καρδίτσα με στόχο να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Ο ΑΣΚ αντιμετωπίζει με σεβασμό τον προσεχή του αντίπαλο, γνωρίζοντας πως τέτοια μεγάλα ματς είναι εκείνα που καθορίζουν τον τίτλο του πρωταθλητή, που είναι και ο κύριος στόχος για τους «κυανόλευκους». Έτσι, ήδη όλη η προσοχή έχει πέσει στο ματς της Τετάρτης, με την προετοιμασία για αυτό το δύσκολο ματς να ξεκινάει από την Κυριακή.

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας πέρασε και από το Μαρούσι - Βραβεύθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης

Κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο

Με οκτώ τελικούς να απομένουν για το φινάλε, ο Α.Σ.Καρδίτσας καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στο πλευρό της ομάδας και να τη στηρίξουν στην προσπάθειά της να γράψει ιστορία στον αθλητισμό της περιοχής μας. Στον ενάμιση μήνα που απομένει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου,  όλη η πόλη πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα, δίπλα στους παίκτες και προπονητές για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, μια τεράστια επιτυχία.

Την Τετάρτη στις 3 μ.μ. όλη η φίλαθλη Καρδίτσα πρέπει να βρεθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, να στηρίξει με το χειροκρότημα και τη φωνή της την ομάδα της πόλης μας, που δείχνει ικανή να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Ο καλύτερος «συμπαίκτης» της ομάδας δεν είναι άλλος από τους φιλάθλους και την Τετάρτη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νέο Κλειστό.




Total
0
Shares
Previous Article
Ο Δήμος Αργιθέας στην εξειδικευμένη έκθεση VERDE TEC

Ο Δήμος Αργιθέας στην εξειδικευμένη έκθεση VERDE TEC

Next Article
flegga pinelopi 1

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών η Πηνελόπη Φλέγγα

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…