Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεχίζει ο Βασίλης Βούζας για 4η χρονιά στην Κ20 του Ολυμπιακού

Μετά από την κατάκτηση 3 πρωταθλημάτων Super League K20 σε ισάριθμα χρόνια οι Νέοι του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Βούζα στο «τιμόνι» τους ξεκινούν την Δευτέρα 10 Ιουλίου την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο έμπειρος τεχνικός είναι στην ομάδα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού από το 2014 και έως σήμερα έχει δώσει 105 επίσημους αγώνες εντός και εκτός συνόρων. Σ’ αυτούς τους αγώνες έχει μόλις 3 ήττες στην Ελλάδα και 4 στο UEFA Youth League.

Από το 2014 έως σήμερα η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έχει κερδίσει μεταξύ άλλων στο Youth League την Μπάγερν Μονάχου, την Άρσεναλ, την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Γιουβέντους ενώ την περίοδο 2014-15 έφτασε στους «16» της διοργάνωσης όπου αποκλείστηκε στην διαδικασία των πέναλτι από τη Σαχτάρ.

Επί των ημερών του κ. Βούζα η ομάδα έχει δώσει 13 ευρωπαϊκά παιχνίδια και έχει να επιδείξει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Στην Ελλάδα την περίοδο 2014-15 ο Ολυμπιακός κατέκτησε μ’ άνεση το πρωτάθλημα Super League K20 έχοντας σε 34 αγώνες, 29 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα από τη Βέροια.

Την επόμενη περίοδο όπου ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι πρωταθλητής η ομάδα είχε σε 30 αγώνες, 26 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα από τον Ηρακλή. Τη σεζόν 2016-17 οι Νέοι είχαν σε 30 αγώνες, 24 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Στην περίοδο αυτή ο κ. Βούζας απουσίασε για 2 παιχνίδια (νίκες με ΠΑΟ και Ατρόμητο) αφού ήταν υπηρεσιακός προπονητής στην α’ ομάδα του συλλόγου.

Στην ιστορία του πρωταθλήματος καμία άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει 3 σερί τίτλους και μάλιστα με ρεκόρ σε άμυνα και επίθεση.

Επιπλέον μέσα από σκληρή δουλειά των ανθρώπων της Ακαδημίας στα χρόνια αυτά έχουν προωθηθεί στην α’ ομάδα ποδοσφαιριστές όπως ο Πααναγιώτης Ρέτσος, ο Δημήτρης Νικολάου, ο Γιώργος Μανθάτης, ο Θανάσης Ανδρούτσος.

football-academies.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Ημερίδα για την Κτηματογράφηση

Next Article

ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας: Σύντομη απάντηση στην πρόεδρο της Τ.Κ. Μελισσοχωρίου