Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Τζάβιν Ντελόριερ στον Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ !!!

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ανακοινώνει την προσθήκη του Javin DeLaurier στο ρόστερ της ομάδας μας.
ΑΣΚ DeLaurier

Ο Τζάβιν Ντελόριερ στον Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ !!!

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ανακοινώνει την προσθήκη του Javin DeLaurier στο ρόστερ της ομάδας μας.

Ο Αμερικανός αθλητής είναι 24 ετών (γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1998), με ύψος 2.08 μ. και αγωνίζεται ως σέντερ και πάουερ φόργουορντ, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό τη φροντλάιν της ομάδας μας.

Προέρχεται από αθλητική οικογένεια, καθώς η μητέρα του αγωνίστηκε με διακρίσεις στο κολεγιακό πρωτάθλημα γυναικών μπάσκετ των ΗΠΑ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μίσιον Βιέχο της Καλιφόρνια και ξεκίνησε το οργανωμένο μπάσκετ στο γυμνάσιο με την ομάδα του Σεντ Αν-Μπέλφιλντ, με την οποία πέτυχε σημαντικούς ατομικούς και ομαδικούς στόχους, ενώ στην τελευταία του χρονιά (2015-16) στο γυμνασιακό πρωτάθλημα, μέτρησε 21.9 πόντους, 12.9 ριμπάουντ, 4.1 ασίστ και 3.3 μπλοκ.

Η πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε στο γυμνάσιο του έδωσε το 2016, μια θέση στο ρόστερ του Ντιούκ, κάτω από τις οδηγίες του κορυφαίου Μάικ Σιζέφκσι και σε ένα από τα κορυφαία προγράμματα μπάσκετ του πλανήτη. Στο Ντιούκ παρέμεινε για τέσσερις σεζόν, συμπαίκτης με τεράστιους σημερινούς σταρ του NBA, όπως ο Ζάιον Ουίλιαμσον, ο Τζέισον Τέιτουμ, ο Ρ.Τζ.Μπάρετ, ενώ στις δυο τελευταίες του σεζόν, ήταν αρχηγός του Ντιούκ, κερδίζοντας δυο πρωταθλήματα στην ACC του NCAA. Συνολικά στην καριέρα του αγωνίστηκε σε 114  ματς (23 ως βασικός) με τους Blue Devils, μετρώντας 1.535 λεπτά συμμετοχής, 386 πόντους, 66% ευστοχία στα δίποντα, 430 ριμπάουντ, 77 κλεψίματα και 100 μπλοκ. Ταυτόχρονα, αποφοίτησε από το Ντιούκ με πτυχίο στις Διεθνείς Σπουδές.

Δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ του 2020, όμως το ίδιο καλοκαίρι, συμμετείχε στην προετοιμασία των Σάρλοτ Χόρνετς, ενώ την περίοδο 2020-21, αγωνίστηκε στη G-League σε 7 ματς, αλλά και στο πρωτάθλημα Καναδά με τους Ναιάγκαρα Λάιονς με μ.ο. 14.8 πόντους, 10.4 ριμπάουντ και 1.7 μπλοκ. Την επόμενη σεζόν 2021-22, ξεκίνησε την προετοιμασία με τους Μιλγουόκι Μπακς αγωνιζόμενος σε 4 φιλικούς αγώνες, στη συνέχεια βρέθηκε στη G-League με τη θυγατρική ομάδα των Μπακς, τους Ουισκόνσιν Χερντ, και το Δεκέμβριο του 2021 έκανε το όνειρο πραγματικότητα, παίρνοντας συμβόλαιο περιορισμένης διάρκειας με τους Μπακς με τους οποίους και αγωνίστηκε στο ΝΒΑ. Επέστρεψε στη G-League, στην οποία συνολικά πέρυσι αγωνίστηκε σε 29 αγώνες (21 ως βασικός) με μ.ο. 22.2  λεπτά συμμετοχής, 6.8 πόντους με 54% στα δίποντα, 8.2 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 1.2 μπλοκ.

Καλωσορίζουμε τον Javin στον Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.




Total
0
Shares
Previous Article
Δωρεάν rapid test στο Μουζάκι

Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού στη Θεσσαλία σήμερα Δευτέρα 22/8

Next Article
Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 - Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Ημερίδα για την δημόσια εκτέλεση μουσικής από τις επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης - Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Άμεσα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του Ν. Καρδίτσας που επλήγησαν από τον «ΝΤΑΝΙΕΛ» - Ενημέρωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πλημμύρες - Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην 87η Δ.Ε.Θ. - Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Επαναληπτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Ειδική εκδήλωση με θέμα την Πάταξη της Παραοικονομίας και του Παρεμπορίου και την προστασία των στεγασμένων επιχειρήσεων - Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Επιμελητήριο Καρδίτσας: Ενημέρωση σχετικά με την αποζημίωση των 8.000€ από τον "Ιανό"