Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο ΘΕΟΝΗ ΑΣΚαρδίτσας υποδέχεται την Τετάρτη στις 5μμ τον Ολυμπιακό Β

Ο ΘΕΟΝΗ ΑΣΚαρδίτσας υποδέχεται την Τετάρτη στις 5μμ τον Ολυμπιακό Β

Ο ΘΕΟΝΗ ΑΣΚαρδίτσας υποδέχεται την Τετάρτη στις 5 μμ τον Ολυμπιακό Β

Μεγάλο ματς στο κλειστό

Ξεκίνημα την Τετάρτη στο β’ γύρο – ή αλλιώς Top8 της Α2 Εθνικής με τις οκτώ πρώτες ομάδες της κατάταξης να συνεχίζουν διεκδικώντας τα δυο εισιτήρια για την άνοδο στη Basket League.

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, υποδέχεται στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας τον Ολυμπιακό Β, που προηγείται στη βαθμολογία μέχρι στιγμής. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο οι «κυανόλευκοι» βλέπουν ως μια μεγάλη πρόκληση για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στην – κατά τεκμήριο- καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Λόγω των εξ αναβολής αγώνων που έγιναν την περασμένη εβδομάδα, οι παίκτες του Κώστα Κομποδιέτα είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα ματς, αλλά και να προετοιμαστούν για τη συνέχεια.

Η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που πιστοποίησε και το περασμένο Σάββατο επικρατώντας του Απόλλωνα Πάτρας στο ντέρμπι κορυφής της Α2 Εθνικής. Οι έμπειροι Τσόχλας, Μελισσαράτος, Παπαδιονυσίου, Σκουλίδας και Καμπούρης, πλαισιώνονται από τους πολύ ταλαντούχους νεαρούς διεθνείς Νικολαϊδη, Κολοβέρο, Χρηστίδη, Μωραϊτη και Τσάμη και συγκροτούν ένα πλήρες ρόστερ, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Δημήτρη Τσαλδάρη. Οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά, μετρούν 9 νίκες και 2 ήττες στον πρώτο γύρο, έχουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και δίκαια θεωρούνται από τα φαβορί για ένα από τα δυο εισιτήρια και για την επάνοδο του Ολυμπιακού στη Basket League.

Από την άλλη μεριά, ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ξεκινά ένα μικρό μαραθώνιο επτά αγώνων και θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια, έχοντας το πλεονέκτημα ότι θα δώσει πέντε αγώνες στην έδρα του και μόλις δυο μακριά από την Καρδίτσα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ομάδες μεταφέρουν τους βαθμούς που πήραν στον πρώτο γύρο και πως μετά την ολοκλήρωση του Top8, ο πρώτος της κατάταξης θα πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή και το απευθείας εισιτήριο για τη Basket League, ενώ οι τέσσερις ομάδες από τη δεύτερη έως και την πέμπτη θέση, θα συμμετέχουν σε πλέι οφ δυο γύρων, για να κριθεί ποια θα είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει στην ανώτερη κατηγορία.

Ζωντανά σε live streaming o αγώνας

Τα μέτρα κατά της πανδημίας, απαγορεύουν ρητά την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο και μόνο οι αξιωματούχοι των δυο ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν. Όμως, ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας δίνει σε όλους τους φιλάθλους τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν ζωντανά, μέσα από το κανάλι του ΑΣΚ στο youtube την Τετάρτη 2/6 στις 5 μ.μ. στην παρακάτω διεύθυνση

https://youtu.be/y_NIqf0UQcw

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι κ.κ. Λόρτος, Πουρσανίδης και Ευφραιμίδης.




Total
0
Shares
Previous Article
Λάρισα: Συνελήφθη με 9930 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και 298 συσκευασίες αφορολόγητου καπνού

Λάρισα: Συνελήφθη με 9930 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και 298 συσκευασίες αφορολόγητου καπνού

Next Article
Συλλυπητήρια Παπαστεργίου για τον θάνατο του δημοτικού υπαλλήλου Χάρη Μπουζιούρα

Συλλυπητήρια Παπαστεργίου για τον θάνατο του δημοτικού υπαλλήλου Χάρη Μπουζιούρα

Related Posts