Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται την Τετάρτη 5 μ.μ. το Φίλιππο Βέροιας

ask theoni agonas

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται την Τετάρτη 5 μ.μ. το Φίλιππο Βέροιας

Συνέχεια στις νίκες θέλει ο Α.Σ.Κ.

Την ευκαιρία να πετύχει νέα νίκη έχει την Τετάρτη ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, που στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, υποδέχεται το Φίλιππο Βέροιας.

Το παιχνίδι γίνεται στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής και έχει εξαιρετική σημασία, αφού απομένουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε του πρώτου γύρου. Θυμίζουμε πως οι πρώτες οκτώ ομάδες της κατάταξης του πρώτου γύρου, θα περάσουν στο δεύτερο γύρο και θα δώσουν τα μεταξύ τους επτά παιχνίδια, ενώ η τελική βαθμολογία θα καθορίσει τόσο τον πρώτο της βαθμολογίας, όσο και τις θέσεις 2-5, που στη συνέχεια θα αναδείξουν μέσω πλέι οφ, τη δεύτερη ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τη Basket League.

Ειδικά για το ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας λοιπόν, το παιχνίδι έχει εξαιρετική σημασία αφού θέλει πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσει ή και να αυξήσει τις πιθανότητές του για είσοδο στην οκτάδα. Η ομάδα προέρχεται από την καλύτερη εμφάνισή της μετά τη διακοπή, καθώς επικράτησε του πρωτοπόρου Παγκρατίου με το ευρύ 85-64 την προηγούμενη αγωνστική. Απέναντι τους την Τετάρτη, οι «κυανόλευκοι» θα βρουν το Φίλιππο Βέροιας, μια έμπειρη και συμπαγή ομάδα, που αγωνίζεται μέχρι τέλους σε όλα τα ματς, ενώ προέρχεται από δραματική νίκη απέναντι στον Οίακα Ναυπλίου το περασμένο Σάββατο. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη, καθώς η ομάδα μπαίνει σε ένα μίνι-μαραθώνιο τεσσάρων αγώνων σε δέκα ημέρες, στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Ζωντανή μετάδοση του αγώνα

Σε live streaming από το νέο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας θα μεταδοθεί ο αγώνας, μέσα από το επίσημο κανάλι στο youtube.

Ακολουθήστε το σύνδεσμο και απολαύστε ζωντανά όλο το παιχνίδι την Τετάρτη στις 5 μ.μ.

Διαιτητές της συνάντησης, έχουν οριστεί οι κ.κ. Ξενικάκης, Παπαθανασίου και Κοϊμτζόγλου.

 

 




Total
0
Shares
Previous Article
spiti dimiourgon Trikalinon

Δ. Τρικκαίων: Ξεκινούν εργασίες για το «Σπίτι Τρικαλινών Δημιουργών»

Next Article
Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις από Δνση Τεχνικών Έργων Καρδίτσας!