Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ετοιμάζεται για το ματς του Σαββάτου στην Αθήνα με αντίπαλο τον Τρίτωνα

ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας: Σε live streaming το ματς
ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ετοιμάζεται για το ματς του Σαββάτου στην Αθήνα με αντίπαλο τον Τρίτωνα

Επιστροφή στη δράση

Μετά από πέντε μήνες αναγκαστικής απραξίας, το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών ξεκινά και πάλι, με το ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας να δοκιμάζεται εκτός έδρας το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό του Στρέφη, με αντίπαλο τον Τρίτωνα.

Το παιχνίδι ανήκει στην 6η αγωνιστική της κανονικής περιόδου, από την οποία επανεκκινεί η σεζόν. Στην πορεία θα γίνουν και τα ματς των πέντε πρώτων αγωνιστικών που αναβλήθηκαν και την Τετάρτη 7 Απριλίου στις 5 μ.μ., ο ΑΣΚ θα υποδεχθεί τον Αμύντα στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, σε εξ’ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής.

Όλο το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, στρέφεται όμως στο ματς του Σαββάτου. Ένας αγώνας ειδικών καταστάσεων και για τις δυο ομάδες, δεδομένων των συνθηκών και της πολύμηνης αποχής από την αγωνιστική δράση. Οι «κυανόλευκοι» έχουν συμπληρώσει ένα μήνα προπονήσεων από την 1η Μαρτίου, στον οποίο ο Κώστας Κομποδιέτας και οι συνεργάτες του, έδωσαν έμφαση στην επαναφορά των αθλητών, κυρίως στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Φιλικά παιχνίδια λόγω της πανδημίας δεν έγιναν φυσικά και είναι άγνωστος ο βαθμός ετοιμότητας των ομάδων, που καλούνται να βγάλουν σε πέρας συνεχόμενους αγώνες και να πιάσουν το κουβάρι του πρωταθλήματος, από εκεί που το άφησαν στις 31 Οκτωβρίου.

Σημειώνουμε πως στο πρωτάθλημα μετέχουν 14 από τις 16 αρχικά ομάδες και πως ο ΑΣΚ, μετά τη διαδικασία της αναβαθμολόγησης, μπαίνει στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 3 νίκες και 1 ήττα σε 4 αγώνες και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης, ισόβαθμος με Ολυμπιακό, Απόλλωνα Πάτρας και Ελευθερούπολη.

Ο προσεχής αντίπαλος του ΑΣΚ, είναι μια πολύ υπολογίσιμη ομάδα και με κόουτς τον κ.Μιχελάκο, ο Τρίτωνας διαθέτει ένα συμπαγές σύνολο με πολύ έμπειρους παίκτες όπως οι Κόκκαλης, Μάντζαρης, Τσιώκος, Γερομιχαλός, αλλά και νέους ταλαντούχους αθλητές όπως οι Παπαδημητρίου, Σταθόπουλος, Καφέζας, Θεοδώρου. Στα τρία παιχνίδια που έδωσε ο Τρίτων πριν τη διακοπή, μέτρησε μια νίκη, εκτός έδρας στην Καβάλα και ήττες από Ολυμπιακό και Απόλλωνα Πάτρας.

Σε live streaming το ματς

Ο αγώνας του Σαββάτου (5 μ.μ.) θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Τρίτωνα στο youtube. Πληκτρολογώντας «Triton BC» στο youtube μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ζωντανά όλο τον αγώνα.

Διαιτητές της συνάντησης, που θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό του Στρέφη, έχουν οριστεί η κα Κωνσταντινίδου και οι Τσακαλογιάννης και Μαρινάκης.

askarditsas




Total
0
Shares
Previous Article
Δημήτρης Παπακώστας

Δημήτρης Παπακώστας: Η Αναβάθμιση των Δομών Υγείας του Νομού, υπόθεση όλων των Καρδιτσιωτών!

Next Article
apates

Βόλος: Παρίστανε τον διευθυντή πολιτικού γραφείου και εξαπατούσε ανέργους τάζοντάς τους δουλειά