Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας κοντά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Marathonodroimoi pantopoleio Larisas

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας κοντά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Τρόφιμα προσέφερε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων  για τις ανάγκες των ευπαθών ομάδων της πόλης.

Τα προϊόντα παρέδωσαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων  κος Γούλας Απόστολος, ο ταμίας κος Γκέτσιος Κώστας και τα μέλη κα Κατσάνη Νικολέτα και κος Αγγέλης Κώστας οι οποίοι τόνισαν τη σπουδαιότητα του ρόλου του Κοινωνικού Παντοπωλείου επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε   να στηρίζουμε  τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για άλλη μια φορά για τη συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

 




Total
0
Shares
Previous Article
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου - Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου λίμνης Πλαστήρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ευχαριστήριο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας και την IPA Καρδίτσας - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Next Article
Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας - Δήμος Αργιθέας: Συνεδριάζουν Οικονομική επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο - Τη Δευτέρα 21/08 η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργιθέας - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας

Related Posts