Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Τρικάλων για την εκδήλωση προς τιμήν του Δ. Καβράκου

 

Το περασμένο Σάββατο 27 Ιανουαρίου έγινε μία πρωτοφανής πολιτιστική και μουσική εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του πνευματικού κέντρου «Αθανάσιος Τριγώνης» του Δήμου Τρικκαίων.

Ο Δήμος και η κοινωνία των Τρικάλων ετίμησαν τον παγκοσμίου φήμης Τρικαλινό καλλιτέχνη του λυρικού θεάτρου Δημήτρη Καβράκο, ονομάζοντας την αίθουσα με το όνομα του μεγάλου βαθύφωνου. Ακολούθησε ένα μεγαλειώδες Gala Όπερας με διεθνώς καταξιωμένους και νέους λυρικούς τραγουδιστές με τη συνοδεία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Μιχάλη Οικονόμου. Η ανταπόκριση και η εμβέλεια της καθ’ όλα άψογης εκδήλωσης δείχνει τον σεβασμό προς τον μεγάλο καλλιτέχνη – δάσκαλο και την αγάπη της πόλης του για τη μουσική, τη τέχνη και τον πολιτισμό γενικότερα.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την ευγενή, τιμητική και ομόφωνη απόφαση ονοματοδοσίας της αίθουσας εκδηλώσεων σε «Αίθουσα Δημήτρης Καβράκος» και τις ευχαριστίες μας στο Δήμο Τρικκαίων για την πραγματοποίηση της υπέροχης αυτής εκδήλωσης, με την ευχή να συνεχίσει την υποστήριξη της επιτελούμενης ποιοτικής μουσικής αναγέννησης της πόλης μας.

Ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων, στη προσπάθεια ουσιαστικής προώθησης των μουσικών ονείρων των νέων και έχοντας συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Δημήτρη Καβράκο στην επιτυχή ανάδειξη νέων λυρικών τραγουδιστών, προσβλέπει σε νέες μελλοντικές μουσικές επιτυχίες υψηλών απαιτήσεων.

Με τιμή,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

kabrakos6

kabrakos4




Total
0
Shares
Previous Article

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Θεσσαλών Φυλής «Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ»

Next Article

Τιμήθηκε η μνήμη του ήρωα ταξίαρχου Πέτρου Παπαβασιλείου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελληνοπύργου