Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

 

Συνεπής στο ετήσιο ραντεβού ο Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας έκοψε και φέτος παρουσία αθλητών και φίλων την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/1 στην ταβέρνα «ο χασάπης» στον Πρόδρομο. Ο πρόεδρος του συλλόγου Βησσαρίων Ζησόπουλος ευχήθηκε καλή χρονιά γεμάτη αγώνες και επιτυχίες για όλους, επίσης ζήτησε από τα μέλη του να συνεχίσουν και φέτος με περισσότερο πάθος τους αγώνες ανά την Ελλάδα, προβάλοντας με αυτόν τον τρόπο και την Καρδίτσα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος πρόεδρος ΔΟΠΑΚ κ.Ρόβας Ιωάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Οικονόμου Βάϊος και ο πρόεδρος Αμφικτιονίας Καραγκούνηδων κ.Φιρφιρής Απόστολος.

Βραβεύτηκαν οι αθλητές Κατερίνα Σκούφη, Λάππας Στέργιος, Οικονόμου Παναγιώτης, Τσιάκας Κώστας, Κόκκινος Στέφανος, για τις επιτυχίες στους αγώνες ενώ αναμνηστικό παρέλαβε από τον πρόεδρο του συλλόγου ο πρόεδρος ΔΟΠΑΚ κ.Ρόβας Ιωάννης για την άψογη συνεργασία με τους δρομείς του συλλόγου στο στάδιο! Για την ιστορία το φλουρί έπεσε στην Δήμητρα Ντούλια που κέρδισε αθλητικό υλικό από το κατάστημα ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ “ATHLOSPORT”.

Ακόμα ευχαριστούμε για τα δώρα το Hair studio, Π.Α.Ο.Κ (Κων/να Μπουρνή) Aqua aerobic, Αλέξανδρος Σιώκης Απορρυπαντικά, ΑΚΑΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.




Total
0
Shares
Previous Article
karditsiwtes2020238

Σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς»

Next Article
"Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι" από το Θέατρο με το ζόρι

"Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι" από το Θέατρο με το ζόρι

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…