Ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων κοντά στους σεισμόπληκτους.

 Στις 6 Μαρτίου 2021 η πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων κ. Έλλη Τσιρογιάννη και το μέλος του Δ.Σ Σιαματάς Χάρης επισκέφθηκαν τους κατοίκους στο χωριό Ζάρκο που πλήγησαν από τον σεισμό.

Χωρίς καμμία σκέψη το Δ.Σ  του Συλλόγου, όπως κάθε φορά έτσι και τώρα πήρε την απόφαση να συμπαρασταθεί εμπράκτως στους πληγέντες. Διέθεσε λοιπόν μια σημαντική ποσότητα εμφιαλωμένων νερών για τις ανάγκες που προέκυψαν από τους σεισμούς.

Σ’αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει όλοι να είμαστε κοντά σ’αυτούς τους ανθρώπους, να τους παρέχουμε κάθε βοήθεια υλική και ψυχολογική.

 Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου επισκέφθηκε σπίτια κατεστραμένα γεμάτα ρωγμές, χαλάσματα που να σε πιάνει απελπισία. Σπίτια μισογκρεμισμένα με όλα τα πράγματά τους έξω στις αυλές και οι άνθρωποι να προσπαθούν να επιζήσουν με αυτή την κατάσταση. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο του Ζάρκου τον κ. Βούλγαρη με πολλούς κατοίκους του χωριού,βρήκαμε γνωστούς και άγνωστους ,ήταν φοβισμένοι απελπισμένοι τι θα απογίνουν.

Ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων και πάλι αν χρειαστεί θα είναι δίπλα τους.

Εύχομαι και προσεύχομαι για όλα ατά τα δεινά που περνά η χώρα μας μια με το Govid-19  και μια με τους σεισμούς να σταματήσουν και να μπούμε  ξανά στο ρυθμό της καθημερινότητας.

Υπομονή, κουράγιο σε όλους τους πληγέντες. Δεν είστε μόνοι σας η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση στα Τρίκαλα έχουν αποδειχθεί ως μεγάλες δυνάμεις.

Έλλη Τσιρογιάννη

Πρόεδρος Αργιθεατών  Ν. Τρικάλων

seismos Ellasona Tsiorgianni 1 seismos Ellasona Tsiorgianni 2 seismos Ellasona Tsiorgianni 3
Total
2
Shares
Previous Article

ΕΟΦ: Ανακλήθηκε αλκοολούχο τζελ χεριών

Next Article

Ασημίνα Σκόνδρα: Απροκάλυπτος εκβιασμός και χυδαιότητα


Total
2
Share