Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο ρόλος του Αθλητισμού και της Διατροφής στην παιδική ηλικία

Ο ρόλος του Αθλητισμού και της Διατροφής στην παιδική ηλικία

 

Μια ενδιαφέρουσα Εκδήλωση-Ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης, την οποία οργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Πιαλείας και Φήκης.

Το θέμα της Ημερίδας ήταν «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ»

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Πρόεδρος των Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πιαλείας κ. Αντώνιος  Γιαννής.

Χαιρετισμούς έκαναν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο Δ/ντής της Α’ Βαθ/μιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων κ. Γεώργιος Κωνσταντάκος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Πύλης κ. Σωτήριος Αγγέλης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αξιολόγησης, Διάγνωσης και Υποστήριξης της Α’ θμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων κ. Απόστολος Σπαθής.

Στην συνέχεια ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. κ. Αθανάσιος Μανούρας ανέπτυξε το θέμα «Η Σημασία της Διατροφής στην Παιδική Ηλικία».

Ακολούθησε ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Τζιαμούρτας ο οποίος ανέλυσε το θέμα «Η  Σημασία του Αθλητισμού στην Παιδική Ηλικία.»

Παρευρέθησαν εκτός των ανωτέρω ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Δούλαλας, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης κ. Θεόδωρος Χήρας, ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντ/σης κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ευθύμιος Ζάχος, κ. Παναγιώτης Τσόλας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Φήκης κ. Γεώργιος Βρατσίστας, και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και Νηπιαγωγείου Φήκης κ. Έφη Κωσταρέλλου.

imerida paidi pyli 2

imerida paidi pyli 3




Total
0
Shares
Previous Article
Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Γελάνθη

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Γελάνθη

Next Article
Κύκλος εκδηλώσεων ενημέρωσης από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Καρδίτσας

Κύκλος εκδηλώσεων ενημέρωσης από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Καρδίτσας

Related Posts