Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο ψυχίατρος του μέλλοντος…..

Της Σοφίας Τόλια, Δικηγόρου, Προέδρου Δ.Σ. Δ. Μουζακίου, Μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

Η πώληση του Ελληνικού και οι απαράδεκτες, στα όρια της λαϊκής ανοχής, δηλώσεις του Φίλη περί αντισυνταγματικότητας των συνταγματικά κατοχυρωμένων διαμαρτυριών των ελλήνων πολιτών, απέδειξαν για νιοστή φορά τον αυταρχισμό, την αλαζονεία και την επικινδυνότητα που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τα μέλη της. Είναι πια κλισέ οι διαπιστώσεις μας, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός αναδιπλώθηκαν και εξαπάτησαν, άλλα έταξαν και εντελώς διαφορετικά πράττουν, αυτά που κατήγγειλαν μετά βδελυγμίας τα ασπάζονται ευλαβικά και πολλά άλλα λεκτικά στερεότυπα. Το ίδιο συνέβη και με την πώληση όσο – όσο του Ελληνικού. Όσο ήταν στην Αντιπολίτευση μιλούσαν για ξεπούλημα, για εξευτελιστικό δώρο στον Λάτση, με παράλληλες πολιτικές ευθύνες των τότε «κακών» υπουργών της Δεξιάς!  Αλησμόνητη θα μείνει η δήλωση του «επαναστάτη» τότε Τσίπρα, ότι, «αν είναι να υπογράψω την ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού, καλύτερα να ψηφίσετε τον Σαμαρά!» Ο αριστερός ιδεολόγος εκείνη την εποχή οραματιζόταν στο Ελληνικό ένα δημόσιο πάρκο, ανοιχτό για όλους, όπου θα λιάζεται με τους συντρόφους του, χαζεύοντας τις πάπιες! Όνειρα «αριστερής νυκτός»! Επειδή διατείνονται ότι ψηφίζουν με πόνο καρδιάς και εξ ανάγκης, τους λέμε ότι οι πολιτικοί που δεν αντέχουν να λαμβάνουν αποφάσεις που αντίκεινται στο συναίσθημά τους, στη συνείδησή τους και στις ευαισθησίες τους, παραιτούνται! Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι το κάνουν για την καρέκλα!

Ο αμετροεπής Φίλης από την άλλη, που με τις επικίνδυνες δηλώσεις του αμφισβήτησε τρόπον τινά το άρθρο 11 του Συντάγματος, που επιτρέπει στους έλληνες πολίτες να συνέρχονται ήσυχα και άοπλα, αντικατοπτρίζει τον ταξικό διαχωρισμό και την καθεστωτική αντίληψη που διέπει αυτή την Κυβέρνηση. Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διαμαρτύρεται και να διαδηλώνει! Οι υπόλοιποι θα επιβάλλεται να επιστρέφουμε στα σπίτια μας στις 9 το βράδυ! Αν είναι στα όρια της συνταγματικής ανοχής οι συμπολίτες μας που θα βγουν να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην πολιτική λιτότητας του Τσίπρα στις 15 του μήνα, να μας πουν σε ποια όρια ήταν τα κινήματα των αγανακτισμένων και του «Δεν Πληρώνω», οι ολονύχτιες διαμαρτυρίες στις Σκουριές, το παρακράτος στην Κερατέα, οι δολοφονίες στη MARFIN, οι προπηλακισμοί και τα γιαουρτώματα σε πολιτικούς, τα επεισόδια και οι βανδαλισμοί στην Αθήνα το 2008, το κάψιμο καταστημάτων, οι κουκουλοφόροι και οι μολότοφ, που τόσο απροκάλυπτα προστάτευε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι εκπρόσωποί του!

Και επειδή είθισται να λέμε ότι για όλα θα αποφανθεί ο ιστορικός του μέλλοντος, στην προκειμένη περίπτωση μάλλον το λόγο θα έχει…. ο ψυχίατρος του μέλλοντος!!!




Total
0
Shares
Previous Article

Ημερήσιο δελτίο αδικημάτων και συμβάντων σε Λάρισα και Καρδίτσα

Next Article

Οδοιπορικό στα μέρη απ' όπου ξεκίνησε ο ΕΛΑΣ