Ο Πρόεδρος του Ανθοχωρίου Παναγιώτης Τσίγκας υποψήφιος με «Νέα Πορεία» και Φάνη Στάθη

Statthis Tsigas proedros Anthoxoriou

Ο Πρόεδρος του Ανθοχωρίου Παναγιώτης Τσίγκας υποψήφιος με «Νέα Πορεία» και Φάνη Στάθη

Ανακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ανθοχωρίου Τσίγκα Παναγιώτη του Γεωργίου, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία», για διεκδίκηση της επανεκλογής του στο αξίωμα.

Είναι γέννημα, θρέμμα του χωριού και ασχολείται πολλά χρόνια με οικοδομικές εργασίες. Είναι πολύ έμπειρος αυτοδιοικητικός καθώς διετέλεσε Τοπικός Σύμβουλος Ανθοχωρίου από το 1994 έως 1998. Πρόεδρος της Κοινότητας από το 1998 έως και το 2002. Ακολούθως, θήτευσε και πάλι ως Τοπικός Σύμβουλος την περίοδο 2002 – 2010. Και σε εκείνες τις εκλογές, με την εφαρμογή της μεταρρύθμισης «Καλλικράτης» επανεκλέχτηκε και πάλι Πρόεδρος του Ανθοχωρίου, ιδιότητα που έχει μέχρι σήμερα.

Ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησής μας, Δήμαρχος Μουζακίου και εκ νέου υποψήφιος Φάνης Στάθης, σε συνάντηση που είχε μαζί του, τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την άριστη συνεργασία που είχαν την προηγούμενη τετραετία στα αγροτικά και κοινωνικά ζητήματα της περιοχής. Του ευχήθηκε δε, καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του που ενισχύει τη μεγάλη προσπάθεια της νυν Δημοτικής Διοίκησης για μια «Νέα Αυτοδιοικητική Πορεία», με κυρίαρχο στόχο σύντομα ο Δήμος Μουζακίου να αλλάξει επίπεδο στην ποιότητα ζωής, στις προσφερόμενες υπηρεσίες και στις προοπτικές προόδου και ευημερίας των κατοίκων του.

Total
0
Shares