Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παλαιοχωρίου Γιάννης Σακκάς υποψήφιος με «Νέα Πορεία» και Φάνη Στάθη

Stathis Sakkas nea poreia

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παλαιοχωρίου Γιάννης Σακκάς υποψήφιος με «Νέα Πορεία» και Φάνη Στάθη

Ανακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοχωρίου Σακκά Ιωάννη του Βασιλείου, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, για διεκδίκηση της επανεκλογής του στο Τοπικό Συμβούλιο.

Είναι αστυνομικός, απόφοιτος Σχολής Αστυφυλάκων και υπηρετεί στο Α.Τ. Μουζακίου. Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά (πτυχίο Lower). Γέννημα, θρέμμα του χωριού για το οποίο αγωνίζεται συνεχώς με στόχο την πρόοδο και ανάπτυξή του. Ασχολήθηκε πρώτη φορά με τα κοινά στις δημοτικές εκλογές του 2014σε ηλικία 22 ετών, θέτοντας υποψηφιότητα για το Τοπικό Συμβούλιο στο οποίο εκλέχτηκεκαι έγινε Πρόεδρος. Αυτή την ιδιότητα έχει μέχρι σήμερα στην Κοινότητα καθώς επανεκλέχτηκε στις εκλογές του 2019.

Ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησής μας, Δήμαρχος Μουζακίου και εκ νέου υποψήφιος Φάνης Στάθης, σε συνάντηση που είχε μαζί του,τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την άριστη συνεργασία που είχαν την προηγούμενη τετραετία στα αγροτικά και κοινωνικά ζητήματα της περιοχής. Του ευχήθηκε δε, καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του που ενισχύει τη μεγάλη προσπάθεια της νυν Δημοτικής Διοίκησης για μια «ΝέαΑυτοδιοικητική Πορεία», με κυρίαρχο στόχο σύντομα ο Δήμος Μουζακίου να αλλάξει επίπεδο στην ποιότητα ζωής, στις προσφερόμενες υπηρεσίες και στις προοπτικές προόδου και ευημερίας των κατοίκων του.
Total
0
Shares