Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κρυοπηγής Βασίλης Σοφογιάννης ξανά υποψήφιος με «Νέα Πορεία» και Φάνη Στάθη

Fanis Stathis Vasilis Sofogiannis Kriopigi

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κρυοπηγής Βασίλης Σοφογιάννης ξανά υποψήφιος με «Νέα Πορεία» και Φάνη Στάθη

Ανακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κρυοπηγής, Σοφογιάννη Βασίλειου του Λάμπρου, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία», για τη διεκδίκηση της εκλογής του στο αξίωμα.

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.

Ασχολείται επί πολλά χρόνια με οικοδομικές εργασίες, γέννημα θρέμμα του χωριού. Έθεσε πρώτη φορά υποψηφιότητα σε δημοτικές εκλογές για Τοπικός Σύμβουλος της Κοινότητας το 1990, εξελέγη και συνέχισε έτσι μέχρι το 2002, όταν και έγινε Πρόεδρος του χωριού. Έκτοτε, στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις εκλέγεται συνεχώς και διατηρεί το αξίωμα του Πρόεδρου στην Κρυοπηγή μέχρι και σήμερα.

Όλα αυτά τα χρόνια η συνεργασία του με τη Δημοτική Διοίκησή μας ήταν άριστη και συνέβαλλε σημαντικά στην εκτέλεση αναγκαίων παρεμβάσεων στην περιοχή για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Με αυτοπεποίθηση, πίστη στις δυνατότητές μας και αποφασιστικότητα για τη Μεγάλη Νίκη στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, προχωράμε μαζί για να συνεχίσουμε το δημιουργικό έργο της τετραετίας που πέρασε, για να κάνουμε πράξη το όραμα του ισχυρού Δήμου, που θα είναι πρότυπο αυτοδιοικητικής λειτουργίας και ανάπτυξης.

«Νέα Πορεία» Δήμου Μουζακίου
υπ. Δήμαρχος Φάνης Στάθης
Total
0
Shares