Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ελληνοπύργου Γιώργος Κορώνης υποψήφιος με «Νέα Πορεία» και Φάνη Στάθη 

Korwnis ellinopyrgos

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ελληνοπύργου Γιώργος Κορώνης υποψήφιος με «Νέα Πορεία» και Φάνη Στάθη 

Με χαρά ανακοινώνουμε την εκ νέου υποψηφιότητα του νυν Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ελληνοπύργου, Γεωργίου Κορώνη του Παρασκευά, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στο Δήμο Μουζακίου, για την επανεκλογή του στο αξίωμα.

Είναι απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Γέννημα, θρέμμα του Ελληνόπυργου όπου και διαμένει μόνιμα. Αποφοίτησε από το Λύκειο Φαναρίου και επέτυχε την εισαγωγή του στη Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών Αεροπορίας όπου απέκτησε ειδικότητα Οικονομικού. Ακολούθως, τοποθετήθηκε στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα για δύο χρόνια. Συμμετείχε σε διαγωνιστική διαδικασία για την εισαγωγή του όπως κι έγινε, στη Σχολή Ιπτάμενων Αεροπορίας. Μετά την αποφοίτησή του, τοποθετήθηκε στην 112 Πτέρυγα Μάχης, σε αεροσκάφη C-47, πυροσβεστικά Cl-215 και σε C-130 απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Υπηρέτησε ακόμη σε επιτελικές θέσεις στην 110 πτέρυγα μάχης και στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Επιπρόσθετα, εργάστηκε σε τεχνικές κατασκευαστικές εταιρείες στον κλάδο της οδοποιίας για 14 χρόνια ως υπεύθυνος προμηθειών εργοταξίων. Συμμετείχε πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές του 2019 με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία», εξελέγη Τοπικός Σύμβουλος και αμέσως Πρόεδρος της Τ.Κ. Ελληνοπύργου, ιδιότητα που έχει μέχρι σήμερα. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια είναι και Ταμίας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελληνοπύργου «Ο Άγιος Αθανάσιος».

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.

Μαζί συνεχίζουμε τη «Νέα Αυτοδιοικητική Πορεία» για το Αύριο. Ο Γιώργος Κορώνης και τα άλλα στελέχη του Συνδυασμού μας, που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τους στενούς δεσμούς με τον τόπο, το ήθος, την έντονη δράση σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, την αποτελεσματικότητα στηδιαχείριση και αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων, θα είναι οι πρωταγωνιστές του μέλλοντος στο Δήμο μας. Στο ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο που αρχίσαμε να εφαρμόζουμε με επιτυχίαστην παρούσα δημοτική θητεία, ο καθένας τους θα έχει ξεχωριστό ρόλο με κοινό στόχο τη δημιουργία ενός πρότυπου Δήμου, μπροστάρη στις εξελίξεις του Νομού Καρδίτσας και της χώρας. Με την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συνδημοτών στον Συνδυασμό μας, το μεγάλο άλμα ανάπτυξης που οραματιζόμαστε για την επόμενη πενταετία, θα γίνει γρήγορα πράξη.

Total
0
Shares